Pilvipalveluarkkitehti

Työpaikat / Pilvipalveluarkkitehti

Pilvipalveluarkkitehti

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tampere Espoo IT/tietoliikenne ICT Elmo Oy

Vietätkö työpäiväsi pilvessä? Motivoidutko mahdollisuudesta aidosti vaikuttaa ja toteuttaa asioita? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa hierarkia ei aseta esteitä työllesi? Jos vastasit kyllä, niin jatka lukemista!

Elmo

Elmolaisia on tällä hetkellä karvan vajaat 80. Olemme kasvava organisaatio, joka on rakennettu heittäytymisestä, innostuksesta, hyvästä palvelusta ja tiimityöstä. Meidät erottaa muista ennen kaikkea asenne. Ja ihmiset, joiden kanssa on hyvä tehdä töitä. Meillä ei ole siiloja. Ei meitä ja muita, vain yksi yhteen hiileen puhaltava tiimi. Työyhteisössämme on rento ja välitön meininki, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Meiltä löydät osaavat työkaverit, modernit työkalut sekä kehittyvän ja dynaamisen organisaation sekä kattavat henkilöstöedut.

Pilvipalveluarkkitehti

Tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja vaihtuvissa pilvipalveluiden suunnitteluun, kehittämiseen ja käyttöönottoon liittyvissä projekteissa. Tyypillisessä projektissa lähdetään kehittämään ja optimoimaan asiakkaan usein perinteisiin palvelinratkaisuihin perustuvia ympäristöjä. Olet tärkeässä roolissa elinkaaren eri vaiheissa aina myynnintuesta tuotannon hallintaan. On tärkeää, että puhut asiakkaiden kanssa samaa kieltä, kartoitat asiakkaiden liiketoiminnan tavoitteet ja kerrot kuinka erilaiset pilviratkaisut käännetään teknisiksi ratkaisuiksi tukemaan asiakkaan liiketoimintoja.

Käytössäsi on Azure (myös AWS) ja M365 -teknologiat, sekä erilaiset hybridiratkaisut (mm. virtualized server, private cloud, dedicated cloud), joilla optimoit asiakkaan liiketoiminnan kehittyvät tarpeet. Töitä ei tarvitse tehdä yksin, sinulla on asiantuntijoita apunasi, joiden kanssa pääset sparrailemaan.

Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, koska tulet keskustelemaan ylimmän johdon ja tietohallinnon kanssa. Pystyt vakuuttavasti konkretisoimaan asiakkaille ratkaisujen sopivuuden arkkitehtuuriin ja ympäristöön sekä suunnittelemaan pilvipalveluiden sujuvan käyttöönoton. Toivoimme sinulta kokemusta kokonaisarkkitehtuurin mallintamisesta, analysoinnista ja kehittämisestä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme vastuullisia työtehtäviä voimakkaasti kasvavassa ICT-alan suunnannäyttäjäyhtiössä. Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, kehittää ja kehittyä.

Tukenasi ovat alan parhaat käytännöt, ratkaisut ja teknologia sekä innostunut ja itseohjautuva kollegaverkosto.

Pääset osaksi toimialan hienointa työympäristöä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat henkilöstöedut.

Haluatko pilveen?

Hae paikkaa pikaisesti, vapaamuotoisesti ja vapaamuotoisen CV:n kera. Pesti täytetään heti kun löydämme tiimiimme sopivan henkilön.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa:

Visa Varpenius, Tech Recruiter - puh 044 0526 429 - sähköpostitse visa.varpenius@barona.fi