Tuotantotyöntekijä

Työpaikat / Tuotantotyöntekijä

Tuotantotyöntekijä

Hakuaika päättyy 30.11.2021

Keminmaa Tornio Kemi Teollisuus/tuotanto Keminmaan Puurakenne oy

Haemme hyvällä asenteella ja reippaalla työotteella toimivia työntekijöitä tuotannon työtehtäviin Keminmaan Puurakenteelle! Tehtävä on pääasiassa kattoristikoiden kasausta ja siihen liittyviä erilaisia rakennustuotealan työtehtäviä.

Keminmaan Puurakenne Oy, KPR, on Suomen suurimpia kattoristikkovalmistajia, jonka tuotteet ovat antaneet jo monelle kodille ja hallille kestävän katon. KPR palvelee kattoristikoiden parissa rakennusliikkeitä ja talotehtaita, joiden lisäksi auttaa myös omakotitalorakentajia toteuttamaan unelmansa ja visionsa. Tehtaalla valmistetaan ristikkoja perinteisistä harjaristikoista yksilöllisiin erikoisristikoihin.

Tehokkaan tuotannon, ammattitaitoisen henkilökunnan sekä kestävän raaka-aineen yhdistelmästä syntyy laadukkaita, asiakkaiden tarpeiden mukaan suunniteltuja ja toteutettuja kattoristikoita.

Mihin haemme?

Haemme hyvällä asenteella ja reippaalla työotteella toimivia työntekijöitä tuotannon työtehtäviin tehtaalle. Tehtävä on pääasiassa kattoristikoiden kasausta ja siihen liittyviä erilaisia rakennustuotealan työtehtäviä.

Aikaisempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi. Aloitukset ovat sovittavissa. Hyvälle tekijälle saattaa myöhemmin avautua mahdollisuus myös VAKITUISEEN työsuhteeseen.

Etsimämme henkilö on työssään huolellinen, tarkka ja ahkera. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja aitoa innostusta ja kykyä oppia uutta! Olet joustava työntekijä ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Työtehtäviin perehdytetään suomeksi, joten sujuva suomen kielen taito on edellytys.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän huippuluokan yrityksessä. Pääset kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi osana osaavaa ja motivoitunutta tiimiä. Baronan kautta saat aina kirjallisen työsopimuksen, luotettavan palkanlaskennan sekä työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Mikäli näet itsesi työskentelemässä osana teollisuuden ammattilaisporukkaa, jätäthän hakemuksesi viivyttelemättä!