King Team Member BURGER KING Iso Myy, Joensuu

Työpaikat / King Team Member BURGER KING Iso Myy, Joensuu

King Team Member BURGER KING Iso Myy, Joensuu

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Joensuu Hotelli- ja ravintola-ala Restel Fast Food Oy

Hei kingi tyyppi, etsimme juuri sinua Joensuun Iso Myyn Burger Kingiin! Ole oma itsesi ja hae mukaan, aiempaa kokemusta tähän tehtävään ei vaadita!

Tsekkaa video Kingijengin Kingiduunista!

#Kingikalenteri

Etsimme täydennystä kesän jälkeiseen aikaan Joensuun Iso Myyn kingijengiin. Etsimme nyt sekä keikkatyöntekijöitä että työntekijöitä isommille työtunneille. Tarjolla on toistaiseksi voimassa oleva, isommalla tuntimäärällä oleva vakkarisoppari, jossa tunteja sinulle kertyy keskimäärin 45-63 h/ 3vk. Tämä sopii mainiosti mikäli sinulla on välivuosi tiedossa, opintosi loppumaisillaan tai etsit vakkariduunia.

Tarjolla on myös keikkaluontoista työtä, joka sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn oheen. Keikkatyössä yövuoroja sinulle kertyy min. 1-2/vko. Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

Työvuorot vaihtelevat aamusta iltamyöhään, viikonloppuisin vuoroja on myös yöaikaan, joten jos haluat työpaikan, jossa aika kuluu kelloa katsomatta, hae paikkaa!

#Kingiasenne

Burger Kingeissä on aivan mieletön työilmapiiri! Jotta se jatkuisi myös uusien kingiläisten myötä, se kuuluisa kingi asenne ratkaisee! Tämä pitää sisällään innokasta ja motivoitunutta oppimis- ja asiakaspalveluasennetta, tahtoa pitää kivaa töissä sekä tiimityöskentelyhenkeä! Perusteellisen koulutusjakson aikana opit kaiken, mitä sinun tulee työssäsi tietää. Edellytämme tehtävässä hygieniapassia, tai mahdollisuutta suorittaa se syksyn aikana sekä täysi-ikäisyyttä 3-vuorotyön vuoksi. Lisäksi salmonellatodistus on esitettävä työn alkaessa.

#Oleomaitsesi

Burger Kingin ”Be your way -filosofia” toivottaa sinut tervetulleeksi sellaisena kuin olet. Burger Kingissä opit paljon niin asiakaspalvelusta, tiimityöskentelystä, keittiöpuolen tehtävistä, luovasta ongelmanratkaisusta kuin vuorovaikutuksestakin ihanan tiimisi ympäröimänä!

BK työntekijät kertovat: Työn positiivisia puolia ovat välitön ja huippu työporukka sekä mukavat pomot, jotka auttavat, vaikka tiskivuoroissa. Hyvässä työilmapiirissä oppii nopeasti tuntemaan työkaverinsa ja paikalla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.

Burger Kingillä voit olla täysin oma itsesi ja työskentely on niin mahtavaa, että et enää halua lähteä #Kingijengistä! Tästä myös tunnustuksena Burger King palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä!

Työnantajasi on Barona Horeca tai Restel, riippuen työsopimusmuodosta. Saat käyttöösi henkilöstöedut, joita voit hyödyntää esim. Restelin toimipisteissä sekä useimmissa kuntosali- ja hvyinvointiketjuissa. Lisäksi saat käyttöösi alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä.

Tahdomme kuulla sinusta, mutta haethan pian, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Siltakatu 4, 80100 Joensuu