Siivooja Pirkkalaan

Työpaikat / Siivooja Pirkkalaan

Siivooja Pirkkalaan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Pirkkala Lempäälä Kiinteistöala Pirkkalan kunta

Haemme Pirkkalan alueelle ahkeria tekijöitä siivoustehtäviin. Olit sitten aloitteleva siistijä tai jo ammattilainen, laita työhakemus tulemaan!

Etsimme Baronalle siivoojia sekä keikkaluontoiseen että määräaikaiseen työhön asiakasyritykseemme Pirkkalan kunnalle. Työtä on Pirkkalan alueen kouluilla ja päiväkodeilla arkipainotteisesti. Työtehtäviin kuuluu kohteen ylläpitosiivous.

Joustavassa keikkatyössä voit varata omat työvuorosi sähköisen järjestelmän kautta. Voit siis työskennellä silloin, kun sinulle sopii! Syys- ja kevätlukukausien aikana on myös mahdollisuus määräaikaisiin sijaisuuksiin. Tarjoamme sinulle kokemustasi vastaavan palkkauksen ja pääset kehittämään osaamistasi monissa eri kohteissa.

Etuna tässä tehtävässä on jo aikaisempi työkokemus puhtaanapidosta tai alan opinnot. Etsimme dynaamista siivoojaa, joka tarttuu työhön reippaalla asenteella! Koulu- ja päiväkotikohteissa työskenteleviltä edellytetään rikostaustaotteen näyttämistä.

Jos kuvaus vastasi etsimääsi, laita työhakemus jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset sekä mahdollinen hygieniapassi/työturvallisuuskortti. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.