Myyntineuvottelija Oomi, Oulu

Työpaikat / Myyntineuvottelija Oomi, Oulu

Myyntineuvottelija Oomi, Oulu

Hakuaika päättyy 05.12.2021

Oulu Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Oomi Oy

Oomi Energia etsii innokkaita tyyppejä myynnin tehtäviin. Kokemuksen sijaan tärkeintä on asenne, sillä koulutamme ja perehdytämme tekijät aina hommiin. Hae meille töihin jo tänään! Tarjolla on joustavasti elämäntilanteesi mukaan joko osa-aikaista tai vakituista työtä.

Oomi Energialla myyntineuvottelijan tehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Jos olet kiinnostunut myynnistä, et pelkää uusia ihmisiä ja haluat kasvaa tehtävässä, tämä pesti on juuri sinulle. Oomi Energialla sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa palkkapussin kokoon, sillä tässä tehtävässä työpanoksesi huomioidaan!

Työtunteja on tarjolla joko 20h/vko tai 30h/vko. Jos elämäntilanteeseesi sopii paremmin joustavuus sekä ilta- ja viikonlopputyöt, sinua saattaa kiinnostaa osa-aikainen tehtävä, jossa työtunteja kertyy n. 20h/vko. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle joustavien työaikojen vuoksi. Ainoa vaatimuksemme on, että sitoudut kahden viikon alkukoulutukseen!

Mikäli olet kiinnostunut tekemään töitä kokopäiväsesti, tarjoamme työtunteja 30h/vko.

Mitä odotamme sinulta:

Olet reipas ja oma-aloitteinen, etkä pelkää puhua uusille ihmisille. Palat halusta auttaa ja ratkaista haasteita. Teet töitä ja tulosta hyvällä asenteella! Sinun ei kuitenkaan tarvitse vielä olla valmis paketti, sillä me perehdytämme kattavasti ja annamme myös jatkuvaa koulutusta henkilöstöllemme. Oomilla saat tehdä myyntityötä omana itsenäsi ja omilla vahvuuksillasi, sinua odottaa lämminhenkinen ja kannustava tiimi sekä esimiehet!

Mitä tarjoamme sinulle:

Oomilla pääset myymään Oomi Energian tuotteita aina aurinkopaneeleista sähköön ja latausratkaisuihin. Saat selkeät tuotteet ja kokonaisuudet myytäväksesi, kontaktoit niin nykyisiä kuin uusasiakkaitakin, teet tilannekartoitusta ja mietit aktiivisesti, mitkä palveluratkaisut tai uudet palvelut ovat asiakkaan kannalta parhaimmat.

Oomilla työpanoksesi huomioidaan! Kokonaispalkkasi muodostuu myyntiesi mukaan provisiosta ja hyvän myyntisuorituksen myötä ansiot voivat olla n.2500-3500e kuukaudessa. Takaamme kuitenkin energiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisen takuupalkan, joka on 30 h/ viikko työajassa 1839,20€.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi tulemaan heti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten saat meiltä nopeasti yhteydenoton.