Palvelutorimyyjiä Kannelmäkeen joulusesonkiin

Työpaikat / Palvelutorimyyjiä Kannelmäkeen joulusesonkiin

Palvelutorimyyjiä Kannelmäkeen joulusesonkiin

Hakuaika päättyy 12.12.2021

Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa

Haluaisitko päästä nauttimaan joulun tunnelmasta sen ytimeen? Ja tienata samalla mukavat taskurahat? Meillä on sinulle ratkaisu. Tarvitsemme keikkailevia palvelutorimyyjiä Kannelmäkeen päivittäistavarakauppaan.

Oletko erityisen kiinnostunut ruuanlaitosta? Tässä työssä saat laittaa persoonasi paraatipaikalle ja teet myyntityötä ihmisenä ihmiselle: suosittelet tuotteita, hehkut lämminhenkistä huumoria ja hyvää meininkiä.

Ruokatorilla työskentelet ihmisläheisessä myyntityössä ruokatuotteiden asiantuntijana. Arvostamme tuotetietoutta ja aiempaa kokemusta esimerkiksi juuston tai lihan ja kalan käsittelystä, mutta se ei ole ehdoton edellytys – meille kaikkein tärkeintä on aito kiinnostus asiakaspalvelua ja tietenkin ruoanlaittoa kohtaan! Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtäviin, jolloin pääset oppimaan ja kehittymään todelliseksi ruokatorin mestariksi.

Arvostamme kykyä oma-aloitteiseen, reippaaseen asiakaspalveluun: paitsi että leikkaat ja paketoit herkulliset kalafileet ja mehevät pihvilihat, myös suosittelet asiakkaille aktiivisesti parhaita vaihtoehtoja ja annat heille uusia ideoita ruoan valmistukseen. Tarvitset työssä hygieniapassia ja ohjaamme myös hygieniapassin hankkimisessa, mikäli sinulla ei sitä vielä ole. Edellytyksenä on 18-vuoden ikä ja sujuva suomen kielen taito.

Joulun sesongissa on tarjolla Baronan kautta eri pituisia määräaikaisuuksia, mutta voit halutessasi tehdä hyvän tilin myös keikkalaisena! Työt painottuvat joulukuulle ja erityisesti jouluviikolle, joten edellytämme erinomaista käytettävyyttä tälle ajalle. Pystythän työskentelemään joustavasti kaupan kaikkina aukioloaikoina ja lyhyellä varoitusajalla!

Baronan keikkatyöntekijänä sinulle tarjoutuu mahdollisuuksia tehdä vuoroja myös joulun jälkeen.

Joten älä odota turhia, vaan käy jättämässä työhakemuksesi jo tänään, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!