Kassatyöntekijöitä joulusesonkiin päivittäistavarakauppoihin pääkaupunkiseudulle

Työpaikat / Kassatyöntekijöitä joulusesonkiin päivittäistavarakauppoihin pääkaupunkiseudulle

Kassatyöntekijöitä joulusesonkiin päivittäistavarakauppoihin pääkaupunkiseudulle

Hakuaika päättyy 12.12.2021

Hyvinkää Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa

Haluaisitko päästä nauttimaan joulun tunnelmasta sen ytimeen? Ja tienata samalla mukavat taskurahat? Meillä on sinulle ratkaisu. Tarvitsemme keikkailevia kassatyöntekijöitä pääkaupunkiseudun päivittäistavarakauppoihin.

Joulusesongissa saat työnjälkesi näkyviin, kun kassapisteellä rullaa suklaakonvehteja, rosollia ja laatikoita. Kaupat tarvitsevat nyt jouluapulaisia, varustettuna reippaalla asenteella ja hymyllä runsaiden jouluostojen toteutumiseen!

Joulun sesongissa on tarjolla Baronan kautta eri pituisia määräaikaisuuksia, mutta voit halutessasi tehdä hyvän tilin myös keikkalaisena eri toimipisteissä! Työt painottuvat joulukuulle ja erityisesti jouluviikolle, joten edellytämme erinomaista käytettävyyttä tälle ajalle. Pystythän työskentelemään joustavasti kaupan kaikkina aukioloaikoina ja lyhyellä varoitusajalla!

Baronan keikkatyöntekijänä sinulle tarjoutuu mahdollisuuksia tehdä vuoroja asiakasyrityksissämme pääkaupunkiseudulla myös joulun jälkeen.

Tehtävät vaativat sinulta asiakaspalveluhenkeä ja tehokkuutta. Kohtaat työpäivän aikana suuren määrän ihmisiä ja erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Tämän takia toivomme, että sinulta löytyy kykyä yllättävienkin tilanteiden hoitamiseen, mutta siedät hyvin myös kassatyöhön kuuluvaa rutiinia. Tehtävissä palkkaus määräytyy kaupan alan TES:n mukaan ja sinulta vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Hae paikkaa hetimiten, käymme hakemuksia läpi ja teemme valintoja jo hakuaikana!