Linjanhoitaja Orion Oyj Turku, määräaikainen työsuhde

Työpaikat / Linjanhoitaja Orion Oyj Turku, määräaikainen työsuhde

Linjanhoitaja Orion Oyj Turku, määräaikainen työsuhde

Hakuaika päättyy 24.10.2021

Turku Teollisuus/tuotanto Lääketeollisuus/farmasia Orion Oyj

Haemme hyvän asenteen ja oppimiskyvyn omaavia työntekijöitä Orion Oyj:lle lääketeollisuuden monipuolisiin ja tarkkuutta vaativiin tuotantotehtäviin keskeytymättömään 3-vuorotyöhön Turkuun.

Haemme arvostetulle ja luotettavalle yhteistyökumppanillemme Orionille Turkuun työntekijää perehdytettäväksi lääketeollisuuden linjanhoitajaksi keskeytymättömään 3-vuorotyöhön. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2022 saakka, koska kysynnän kasvu on vakiintumatonta. Työskentelet linjahoitajana ja työhön sisältyy mm. laadun tarkkailu, laitteiden ylläpitotehtävät ja tarkastukset ja tuotantokoneiden käyttäminen, joten tekninen taitavuus katsotaan eduksi. Töitä tehdään suurelta osin puhdasluokitelluissa tiloissa ja sen myötä työnantajan tarjoamassa työvaatetuksessa ja suojaimia käyttäen.

Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja koulutuksen käytännön opastuksen kautta. Tehtävät sisältävät paljon dokumentointia, jonka takia työkielenä on suomi.

Työssä tarkkuus, hyvä oppimiskyky sekä tunnollinen ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää suomen kielen taitoa, hyviä tietoteknisiä perustaitoja ja yleistä tekniikan tuntemusta. Toivomme sinulta motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta ja halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Lisäksi toivomme, että sopeudut helposti uusiin tilanteisiin ja muutoksiin työssä sekä suhtaudut avoimesti uusiin lähestymistapoihin ja ehdotuksiin. Työ on isolta osin seisomatyötä ja osittain fyysisesti raskasta, joten työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä ja kouluttautua lääketeollisuuden ammattilaiseksi erittäin arvostettuun ja menestyvään kotimaiseen yritykseen. Työtä tehdään viihtyisissä tiloissa hyvien työkaverien ympäröimänä erittäin hyvässä tiimissä, jossa jokainen osallistuu aktiivisesti tiimin toimintaan ja tuo siihen oman panoksensa. Meillä olet merkittävä osa ihmisten hyvinvoinnin edistämistä.

Työsuhteessa noudatetaan muovituoteteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian, sillä ne täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Lisäksi valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Tengströminkatu 8, 20380 Turku