Kokki, joulusesonki, Lapland Hotels Luostotunturi

Työpaikat / Kokki, joulusesonki, Lapland Hotels Luostotunturi

Kokki, joulusesonki, Lapland Hotels Luostotunturi

Hakuaika päättyy 22.10.2021

Sodankylä Hotelli- ja ravintola-ala Lapland Hotels Oy

Haluatko kehittää osaamistasi osana menestyvää tiimiä keskellä Lapin matkailusesonkia? Haemme nyt keittiöpuolen ammattitaitoista osaajaa joulusesongin ajalle Lapland Hotels Luostotunturiin.

Sinulla on tehtävään tarvittava koulutus ja/tai kokemusta vastaavasta työstä. Osaat valmistaa sekä a la cartea että buffettia. Osaat ottaa vastuun omasta työstäsi ja olet tuloksellinen toiminnassasi. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja positiivista, innostunutta asennetta.

Työsuhde on kokoaikainen ja palkkaus sopimuksen mukaan. Töiden toivottu aloitus on 21.11.2021 ja työt kestävät loppiaiseen 6.1.2022 asti. Mahdollisuus myös jatkaa töitä koko talvikauden 30.4.2022 asti. Tarjoamme tilaisuuden työskennellä osana osaavaa tiimiämme, yhteisömme tuen työssä onnistumiseen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Majoitus on järjestettynä työntekijöille Luostolla.

Rekrytointia hoitaa Baronan Lapin toimisto. Haethan paikkaa mahdollisimman pian, sillä käymme läpi hakemuksia jatkuvasti ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä! Laitathan hakemuksesi järjestelmän kautta, sillä emme ota vastaan sähköpostitse laitettuja hakemuksia. Olethan rohkeasti yhteydessä rekrytoinnista vastaavaan henkilöön, mikäli mitään kysyttävää heräsi.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Luostontie 1, 99555 Sodankylä