Myyjä/Korjaaja, Fonum Helsinki

Työpaikat / Myyjä/Korjaaja, Fonum Helsinki

Myyjä/Korjaaja, Fonum Helsinki

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Myyntitehtävät Asennus/huolto Fonum Oy Ab

OLETKO KIINNOSTUNUT MOBIILILAITTEISTA? INNOSTUTKO IHMISTEN KOHTAAMISESTA JA MYYMISESTÄ? Silloin tämä paikka on kuin tehty sinulle. Etsimme myynnistä ja mobiilialasta kiinnostunutta positiivista joukkuepelaajaa osaksi Helsingin Itiksen ja Forumin myymälän tiimiä.

Haemme asiakasyrityksellemme Fonumille Helsinkiin kahta myyjää/ korjaajaa osa-aikaiseen työhön. Työsuhde solmitaan Fonumin kanssa.

Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu mobiililaitteiden korjaus, myynti ja ensiluokkainen asiakaspalvelu. Toimit yhteistyössä niin oman tiimisi, kollegoittesi, asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa. Myyjän työ on myymälän aukioloaikojen mukaista vuorotyötä.

Pääasialliset työtehtäväsi:

Lisätarvike- ja palvelutarjoaman myynti

Matkapuhelinten ja tablettien korjaus ja huolto

Asiakaspalvelutehtävät (puhelimessa, myymälässä)

Asiakkaiden neuvonta, huoltotöiden vastaanotot ja luovutukset

Tuotetilaukset ja vastaanotot (varasto)

Myymälän rutiinien hoito, myymälän siisteyteen liittyvät tehtävät

Kassavastuu

Myymälän toiminnan laadusta, palvelutasosta, asiakastyytyväisyydestä ja tuloksellisuudesta huolehtiminen yhdessä tiimin kanssa

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

Ihmisten parissa työskentely ja myyntitilanteet ovat sinulle luontaisia. Positiivinen asenne ja itsenäinen työote luovat hyvän perustan tehtävässä onnistumiselle. Olet motivoinut oppimaan uutta ja haluat kehittyä myynnin ja korjauksen ammattiosaajaksi. Sinulla on luontainen halu tutkia miten erilaiset mobiililaitteet toimivat ja miten ne on rakennettu. Kokemus pienelektroniikan korjaamisesta ei ole välttämätöntä, sillä me koulutamme sinusta meisselinheiluttamisen ammattiosaajan. Aiemmasta myyntikokemuksesta on etua, mutta eniten arvostamme asennettasi ja reipasta meininkiä!

Arvostamme näitä asioita:

aiempaa kokemusta palveluiden ja tuotteiden myynnistä sekä asiakaspalvelusta

kärsivällisyyttä tehdä toistuvia ja tarkkuutta vaativia korjaustöitä

yleinen kiinnostus tekniikkaa ja mobiilialaa ja -laitteita kohtaan

MS Office, Android, iOS, Windows -tuntemus

MITÄ ME TARJOAMME SINULLE?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa kasvuamme. Teet töitä korkealaatuisten palveluiden ja asiakaskokemuksen puolesta – yhteistyössä muiden fonumilaisten kanssa. Tarjoamme dynaamisen ja rennon työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi eri osa-alueilla. Meillä on laaja ja osaava työyhteisö eri puolilla Suomea, joka yhdessä haluaa hoitaa työt hyvin ja hyvässä hengessä. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ja arvostat tekemisen meininkiä - saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Toivottavasti kuulemme Sinusta pian!