Myyjä Aarikka Helsinki

Työpaikat / Myyjä Aarikka Helsinki

Myyjä Aarikka Helsinki

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Espoo Vantaa Vähittäis- ja tukkukauppa Myyntitehtävät Asiakaspalvelu/palvelu Aarikka Oy

Haemme MYYJÄÄ Aarikan lippulaivamyymälään Esplanadille, joka tarjoaa laajan valikoiman koruja ja sisustustuotteita. Aarikka on suomalainen lifestyle-designbrändi, joka tunnetaan pyöreästä muotokielestä, skandinaavisen selkeistä linjoista ja puusta.

Mikäli suomalainen design kiinnostaa ja haluat työskennellä laadukkaiden tuotteiden ja menestyksekkään myymälän parissa, jatka lukemista. Myyjän työssä Aarikalla menestyy myynnillinen ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaava henkilö, joka tekee töitä sydämellä. Jos siis haluat viedä asiakkaan ostokokemuksen tavallista korkeammalle tasolle ja myyntityö sekä asiakaspalvelu ovat luontaisia vahvuuksiasi, tämä saattaa olla juuri sinua varten. Toivomme sinulta myynnillisyyden lisäksi myös markkinointiosaamista. Omaat visuaalista silmää, ja voi tarvittaessa järjestää tapahtumia, sekä emännöidä tilaisuuksia.

Tarvitset työssä sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on plussaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kotimaisen brändin parissa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen. Työtunteja on tarjolla 20/viikko, sesonkeina töitä saattaa olla enemmänkin. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaan.

Työhön saat kattavan perehdytyksen.

Toimi nopeasti, sillä tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Hakemus jätetään alla olevan linkin kautta.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videokysymyksillä. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme myös varsinaiset haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta.