Pakkauslinjan asentaja Orion Oyj Turku

Työpaikat / Pakkauslinjan asentaja Orion Oyj Turku

Pakkauslinjan asentaja Orion Oyj Turku

Hakuaika päättyy 24.10.2021

Turku Teollisuus/tuotanto Lääketeollisuus/farmasia Orion Oyj

Haemme hyvän asenteen ja oppimiskyvyn omaavaa työntekijää Orion Oyj:lle lääketeollisuuden monipuolisiin ja tarkkuutta vaativiin tuotantotehtäviin Turkuun. Haemme arvostetulle ja luotettavalle yhteistyökumppanillemme Orionille Turkuun uutta työntekijää perehdytettäväksi lääketeollisuuden tuotantotyöntekijöiksi keskeytyvään 2-vuorotyöhön. Työsuhde on aluksi määräaikainen vuoden 2022 loppuun asti, mutta hyvin työssä pärjäävällä on mahdollisuus pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Työskentelet pakkauslinjan asentajana, jossa sinun kuuluu ymmärtää linjan toimintaa ja osaat tehdä linjalle asennuksia ja säätöjä, joten tekninen taitavuus katsotaan eduksi. Töitä tehdään suurelta osin puhdastiloissa ja sen mukaisessa vaatetuksessa. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja koulutuksen käytännön opastuksen kautta.

Työssä tarkkuus, hyvä oppimiskyky sekä tunnollinen ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää suomen kielen taitoa, hyviä tietoteknisiä perustaitoja ja yleistä tekniikan tuntemusta. Toivomme sinulta motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta ja halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Lisäksi toivomme, että sopeudut helposti uusiin tilanteisiin ja muutoksiin työssä sekä suhtaudut avoimesti uusiin lähestymistapoihin ja ehdotuksiin. Työ on isolta osin seisomatyötä ja vaatii perushyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä ja kouluttautua lääketeollisuuden ammattilaiseksi erittäin arvostettuun ja menestyvään kotimaiseen yritykseen. Työtä tehdään viihtyisissä tiloissa hyvien työkaverien ympäröimänä erittäin hyvässä tiimissä, jossa jokainen osallistuu aktiivisesti tiimin toimintaan ja tuo siihen oman panoksensa. Meillä olet merkittävä osa ihmisten hyvinvoinnin edistämistä.

Työsuhteessa noudatetaan muovituoteteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian, sillä se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Lisäksi valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Tengströminkatu 8, 20380 Turku