Muuttoautonkuljettajia Martelalle

Työpaikat / Muuttoautonkuljettajia Martelalle

Muuttoautonkuljettajia Martelalle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Turku Rauma Pori Logistiikka/kuljetus/liikenne Asiakaspalvelu/palvelu Muuttopalvelu Grundell Oy Turku

Oletko kotonasi auton ratissa? Pidätkö vaihtuvista maisemista, uusista reiteistä ja hyvässä työporukassa työskentelystä?

Kuorma-auton kuljettajana vastaat muuttokeikoilla auton kuljettamisen lisäksi myös muuttomiesten työnjohdollisista tehtävistä, työn laadun valvonnasta sekä aikatauluissa pysymisestä ja tarvittaessa osallistut myös itse muuttotyöhön. Kuljettajan työ vaatiikin sinulta kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kiinnostusta asiakaspalveluun. Tehtävä sopii loistavasti oma-aloitteiselle, organisointitaitoiselle ja luotettavalle henkilölle, joka omaa liikenteessä oikean asenteen ja varmat otteet.

Edellytämme hakijalta C-ajokorttia, digikorttia sekä kuljettajan ammattipätevyyttä. Eduksi katsotaan erityisesti muuttoautokuljettaja- ja tavaraliikennöintikokemus. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen, luotettava ja omaat oikean asenteen ja otteen liikenteessä.

Nyt on tarjolla pidempää määräaikaistatyötä 37,5 h / vko, mutta halutessasi keikkaluonteistakin työtä löytyy. Työ alkavat sopimuksen mukaan. Työpäivät sijoittuvat ma-pe noin klo 06-18 välille. Palkka määräytyy muuttopalvelualan työehtosopimuksesta ja kuljettajan työ kuuluu palkkaryhmään 3.

Rivakkuus on valttia niin muutoissa kuin työnhaussa – Lähetä hakemuksesi meille siis jo tänään! Voit käyttää myös nopeaa helppohaku toimintoa ja täyttää hakemustasi myöhemmin lisää.