Erikoistavarakaupan myyjä, Emotion-myymälöihin Jumbo ja Itäkeskus, Vantaa & Helsinki, HOK-Elanto

Työpaikat / Erikoistavarakaupan myyjä, Emotion-myymälöihin Jumbo ja Itäkeskus, Vantaa & Helsinki, HOK-Elanto

Erikoistavarakaupan myyjä, Emotion-myymälöihin Jumbo ja Itäkeskus, Vantaa & Helsinki, HOK-Elanto

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa HOK-Elanto

Emotionit sijaitsevat erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella erikokoisissa kauppakeskuksissa. Emotionista löydät kaiken kauneudesta! Meidän tavoitteemme on saada asiakas hymyilemään ja yllättymään saamastaan palvelusta. Siihen on saattanut sisältyä siveltimen sutinaa, värien kanssa leikittelyä, vinkkejä, harjoittelua, asiantuntemusta, kuuntelemista, vastauksia pulmiin, hyvää oloa tai kaikkea tätä.

Etsimme nyt myyjää, joka on innostunut kosmetiikan ammattilainen, joko valmis kosmetologi tai pian valmistuva.

Kosmetiikan myyjän työ on monipuolista ja innostavaa työtä. Siihen kuuluu asiakkaan huomioiminen/tervehtiminen, asiakkaan tarpeisiin tutustuminen, ratkaisujen löytäminen ja viimeistely hyvällä fiiliksellä. Se, miten asiakas kokee meidän palvelumme, on ratkaisevaa. Myyjämme ovat avainasemassa jokaisessa työvuorossaan rakentamassa Emotion -kulttuuria ja asiakkaan odotukset ylittävää palvelukokemusta. Me haluamme nostaa riman korkealle ja puhua elämyksistä. Kun pystymme ylittämään asiakkaan odotukset ja vaikuttamaan tavalla, josta jää positiivinen & iloinen tunne, hän palaa uudestaan.

Tarjoamme sinulle innostavan näköalapaikan kauneuden maailmaan. Monipuolisia, vaihtelevia työtehtäviä. Vakaan ja turvallisen työnantajan. HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilökuntaedut.

Odotamme sinulta aitoa halua auttaa asiakasta, mahdollisuutta tehdä työtä tavaratalon aukioloaikoina painottuen iltaan ja viikonloppuun.

Työtehtävän tiedot:

  • Sopimustunnit: 25h/vko
  • Työsuhdemuoto: toistaiseksi voimassa oleva

HOK-Elannon yritysesittely

Pääset hakemaan oheisen hakulinkin kautta. Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Yhteistyökumppanimme Barona käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon Sokos-Emotion ketjuun.

Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.