Myyjiä keikkatyöhön

Työpaikat / Myyjiä keikkatyöhön

Myyjiä keikkatyöhön

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lahti Asiakaspalvelu/palvelu Vähittäis- ja tukkukauppa Myyntitehtävät

Haluaisitko työskennellä ihmisläheisessä työssä, jossa pystyt haastamaan itseäsi joka päivä? Kaipaatko vaihtelua ja valinnanvapautta työvuoroihisi? Toivoisitko mahdollisuutta tutustua erikoiskaupan tehtäviin? Olitpa sitten alan vaihtaja, pitkän linjan konkari tai vaikka välivuotta viettävä työnhakija, meillä saattaa olla juuri sinulle sopivaa työtä tarjolla. Hae mukaan!

Haemme myyjiä keikkaluonteiseen työhön asiakkaillemme Lahteen.  Työntekijänämme saat työtarjouksia yksittäisistä työvuoroista  myymälöissä Lahdessa. Sinun tehtäväksesi jää vain hyväksyä tai hylätä ehdotukset ja tarttua toimeen.

Tärkeintä työssä menestymisen kannalta on innostunut ja myyntihenkinen asenne sekä rivakka ja oma-aloitteinen työskentelyote. Työtehtäviisi myyjän työssä kuuluvat asiakaspalvelu, aktiivinen myyntityö, kassatyöskentely, kuormanpurku sekä muut myymälän tehtävät. Katsomme eduksesi aiemman kokemuksen vastaavissa kaupan alan/erikoiskaupan työtehtävissä.

Toivomme, että pystyt tekemään säännöllisesti töitä erilaisissa vuoroissa. Työvuoroja on tarjolla aikaisista aamuista iltoihin niin arkisin kuin viikonloppuisinkin. Usein työssäsi joudut paikkaamaan vakituista henkilöstöä, joten vuorot saattavat tulla lyhyelläkin varoajalla. Työpaikat sijaitsevat ympäri Lahtea. Mitä joustavammin otat vuoroja vastaan, sitä enemmän saat töitä itsellesi ja sitä suuremmaksi palkkapussisi muuttuu. Tekemistäsi vuoroista saat palkkaa kaupan TESin mukaisesti.

Vaikka arvostamme aikaisempaa kokemusta myyjän työstä tai muista asiakaspalvelutehtävistä, se ei ole työn vaatimuksena. Meille riittää, että olet täysi-ikäinen, puhut sujuvaa suomea sekä lähdet rohkeasti töihin ”hommat hoituu” -asenteella. Haemme ennemminkin oikeaa asennetta ja persoonaa kuin oikeanlaista taustaa tai työkokemusta tehtävään. Opit työhön perehdytyksen ja kokemuksen kautta.

Älä enää mieti, vaan jätä hakemus ansioluetteloineen oheisesta linkistä mahdollisimman pian! Valintoja tehdään jo hakuaikana.