Marketing Specialist

Työpaikat / Marketing Specialist

Marketing Specialist

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Markkinointi/mainonta Barona Oy

Tule osaksi Baronan markkinoinnin ja viestinnän heimoa! Tällä hetkellä etsimme markkinoinnin asiantuntijaa tekemään pysäyttävää ja vaikuttavaa markkinointia.

HEI SINÄ MARKKINOINNIN ASIANTUNTIJA!

Etsimme Baronan markkinoinnin tiimiin Marketing Specialistia.

Markkinointimme tavoitteena on kasvattaa liiketoimintaa puhuttelevalla kommunikaatiolla, tehokkaalla jakelulla ja nerokkailla konsepteilla. Ahkeroimme monenlaisten b2b- ja b2c-kohderyhmien parissa ja mittaamme kehitystämme systemaattisesti. Baronan omien brändien rinnalla Baronalla pääset tekemään myös kymmenien muiden suomalaisyritysten hakija- ja työnantajamarkkinoinnin toteutuksia!

Jos kuulostaa sun jutulta, tuu tekemään meidän kanssa!

MIKÄ JUTTU, MIKÄ BARONA?

Barona on tulevaisuuden palveluyhtiö, jossa työ ja teknologia kohtaavat. Rakennamme parempaa työelämää ja ratkaisemme työn tekemisen haasteita. Rekrytoimme, koulutamme, konsultoimme, valmennamme ja kuntoutamme. Rakennamme yrityksille kokonaisratkaisuja, joissa yhdistämme ihmisen ja teknologian mahdollisuudet! Uskomme siihen, että työ on iloinen asia ja nykypäivän työelämä voi ihan oikeasti olla onnellista ja hauskaa.

Entä Baronan markkinointi?

Markkinointimme tavoitteena on kasvattaa liiketoimintaa luomalla kysyntää. Tavoitetta toteutamme ideoimalla mykistäviä jakelutapoja mestarillisille tarinoille ja sanoituksille. Haluamme, että työnhakijat ja yritykset kääntyvät puoleemme aina, kun aiheena on työ tai sitä koskeva haaste. Tai jo silloin, kun haaste siintää vasta kaukana tulevaisuudessa.

Marketing Specialistina suunnittelet, tuotat ja koordinoit. Sisäisiä asiakkaitasi ovat Baronan liiketoimintayksiköt. Palvelemme liiketoimintojamme markkinointitoimiston tavoin hakija- ja yritysmarkkinoinnissa suunnittelusta toteutukseen. Lisäksi ratkomme kymmenien Baronan asiakkaiden hakija- ja työnantajamarkkinoinnin haasteita.

Tiimimme on täynnä työtä pelkäämättömiä tien raivaajia, jotka suhtautuvat tekemiseensä kunnianhimoisesti ja tinkimättömästi. Haluamme sinut osaksi meitä, mikäli sinulla on taitoa ja paloa oppia uutta sekä opettaa meille jo aiemmin työuralla oppimaasi!

MILLAISTA OSAAMISTA KAIPAAMME?

Haluamme sinun onnistuvan! Jotta menestyt roolissasi, uskomme sinun tarvitsevan seuraavia taitoja ja ominaisuuksia:

 • Sinulla on taito pitää langat käsissäsi ja asiakkaat tyytyväisinä myös vauhdin kiihtyessä
 • Sinulla on jo kokemusta markkinoinnin suunnittelusta ja monipuolisesta sisällöntuotannosta
 • Sosiaalinen media ilmiöineen on lähellä sydäntäsi
 • Uskallat heittäytyä luovaksi ja mainoskampanjoiden suunnittelu ja toteutus saa sinut innostumaan
 • Sinulla on kokemusta yleisimmistä digitaalisen markkinoinnin alustoista
 • Saat asioita tapahtumaan! Innostut tiimityöstä, tavoitteiden saavuttamisesta ja tekemisen meiningistä
 • Kielitaidoltasi odotamme suomea ja erinomaista englantia. Ruotsi on iso plussa!

MITÄ MEILLÄ ON TARJOTA?

 • Kasvua ja kehitystä: Saat vastuullisen ja monipuolisen roolin, jossa pääset vaikuttamaan ja kehittymään. Barona on myös näyteikkuna työllesi: kanavissamme työsi tavoittaa reilusti yli miljoona suomalaista joka kuukausi.
 • Merkityksellisyys: Rakennamme yksilöille onnellisempaa ja tasa-arvoisempaa työelämää. Yrityksille ratkaisumme ovat kasvun kiihdyttäjiä ja uudistumisen mahdollistajia.
 • Iloa ja apinan raivoa sopivassa suhteessa: Teemme tosissamme töitä, mutta ilolla ja yhdessä, eikä työkaverille koskaan käännetä selkää. Emme ole vain töissä täällä.
 • Vapauden ja vastuun filosofia: Työkulttuurissamme kukin on vastuussa omasta tekemisestään ja vierastamme tiukasti ylhäältä ohjeistettua etenemistapaa.
 • Perusasiat kohdillaan: Tarjoamme asianmukaisen palkkauksen ja viihtyisän työpaikan loistavien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Rautatieaseman kupeessa. Sijainnin osalta uskomme hybridityöhön ja ajan osalta joustaviin työaikoihin.

NÄITÄ HAASTEITA HALUAMME TIIMILLÄMME RATKAISTA

Haluamme kertoa meitä ympäröivälle maailmalle kaikesta siitä, mitä jo teemme, mitä tavoittelemme ja minkä puolesta taistelemme. Henkilöstöalaan suhtaudutaan ajoittain varauksella, ja käynnissä oleva työn murros nostaa pintaan huolia ja jopa epäluuloja.

Henkilöstöpalveluiden rinnalla Barona on jo paljon enemmän. Olemme monialainen palveluyhtiö ja haasteiden ratkaisija. Siitä haluamme sinut tiimiimme kertomaan! Mielikuva meistä ei olekaan lainkaan valmis ja sen aiomme kanssasi muuttaa.

Otatko haasteen vastaan?

HAE HETI!

Etenemme prosessissa jo hakuajalla. Ilmiannathan itsesi meille siis heti, jotta pääsemme tutustumaan! Hyödynnä näppärää rekrybottia tai lähetä perinteisempi hakemus - mikä sinulle parhaiten sopii :)

Hakua koskeviin kysymyksiisi vastaa tiiminvetäjä Maija-Leena Hyppölä (040 728 7642). Soittoajat: ke 29.9. klo 13-14 sekä ma 4.10. klo 12-13

Töölönlahdenkatu 3B, Helsinki, 00100 Helsinki

Kiinnostaisiko sinua jonkin näistä samankaltaisista tehtävästä?