Myyjä Valokuituselle

Työpaikat / Myyjä Valokuituselle

Myyjä Valokuituselle

Hakuaika päättyy 06.12.2021

Helsinki Espoo Vantaa Kirkkonummi Hyvinkää Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa Asiakaspalvelu/palvelu Valokuitunen Oy

Janoatko myynnin tulevaisuuden tähdeksi? Tule meille töihin - Valokuitusella saat erinomaiset eväät menestykseen!

Mitä työhösi kuuluu?

Valokuitusen myyjänä saat heittää persoonasi peliin ja keskustella asiakkaiden kanssa valokuituyhteyden tuomista mahdollisuuksista heidän kotiympäristössään. Asiakkaat ovat jo osoittaneet kiinnostuksestaan tuotetta kohtaan, joten tehtäväsi on kuunnella asiakasta, käydä luontevia keskusteluja valokuidun hyödyistä - ja lopulta sopia kaupat.

Tehtävässä sinulla on tukenasi tiimi ja esihenkilö, jonka avulla perehdyt työhön askel kerrallaan. Jos olet energinen tyyppi, jolle keskustelut uusien ihmisten kanssa ovat luontevia ja tavoitteet saavat motivaatiomoottorisi hyrräämään, laita tietoa itsestäsi saman tien!

Valokuitunen on voimakkaasti kasvava yritys ja tarjoaa sinulle hienon kasvualustan urallesi mihin tulevaisuudessa tähtäätkään. Kasvuyrityksenä tarjoamme mahdollisuuksia myös uran seuraaviin askeliin.

Näillä eväillä onnistut

  • Olet sosiaalinen ja energinen tyyppi, jolle ihmiskohtaamiset ovat ilo
  • Sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelusta tai myynnin tehtävistä - tai luontaiset vuorovaikutustaidot ja kova tahto oppia
  • Tavoitteellisuus on osa sinua
  • Kattava perehdytysjakso työsuhteen alussa
  • Huipputiimi jakamassa työarkea

Työajat ja palkkaus

Työ on osa-aikainen ja työvuorot sijoittuvat arki-iltoihin ma-pe klo 16.00–20.00 välille ja viikonloppuihin la - su klo 10–18.00 välille. Työtunteja kertyy minimissään n. 16 h viikossa, joten aikaa jää myös muulle! Tuntipalkka tehtävässä on 12,50 euroa/tunti. Lisäksi palkkaukseen kuuluvat sopimuksen mukaiset provisiot hyvin tehdystä työstä. Työtä tehdään Uudenmaan alueella.

Teimme hakemisen helpoksi!

Hae heti alta supernopealla rekrybotilla tai lähetä hakemuksesi perinteisemmän kaavan kautta - tärkeintä että haet NYT! Edistämme rekrytointia jo hakuaikana ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Jäikö jokin mietityttämään? Kaikissa kysymyksissä voit soittaa rekrytoinnista vastaavalle Jenna Heinolle numeroon 044 491 8768.