Työympäristöasiantuntija

Työpaikat / Työympäristöasiantuntija

Työympäristöasiantuntija

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Espoo Vantaa Lahti Tampere Markkinointi/mainonta Toimistotyö Suunnittelu Isku Interior Oy

Etsimme nyt Isku Interior Oy:lle Työympäristöasiantuntijaa. Työympäristöjen suuri murros vaatii tekijöitä ja asiantuntijoita. Tule Isku Interioriin luomaan ihmisille entistä parempia työympäristöjä. Pääset alan suurimmalle toimijalle vaikuttamaan näköalapaikalta viihtyisien, toimivien ja käyttäjäystävällisten toimintaympäristöjen myymiseen, luomiseen ja kehittämiseen.

Työympäristöasiantuntijan roolissa toimit aktiivisesti B2B asiakasrajapinnassa koko Suomen alueella. Työskentelet osana luovaa Design Teamia ja olet tiiviissä yhteistyössä Iskun myynnin kanssa. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ideoimaan uutta.

Tärkeimmät työtehtäväsi ovat:

  • Toimia asiantuntijaroolissa myynnin rinnalla asiakasrajapinnassa
  • Toteuttaa työ- ja oppimisympäristökartoituksia ja -kehitysprojekteja
  • Kehittää ja ideoida työ- ja oppimisympäristökehittämisen työkaluja ja palveluita
  • Fasilitoida työpajoja
  • Seurata alan trendejä, muutosta ja kehitystä
  • Tuottaa ajantasaista tietoa myynnin ja markkinoinnin edistämiseen

Toivomme sinulta aktiivista ja toimeen tarttuvaa asennetta. Sinulla on rohkeus tarttua projekteihin ja myydä muutosta. Ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa sekä innostut saadessasi kehittää toimintaympäristöjä työ- ja oppimisympäristökehittämisen keinoin. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä asiakaspalveluhenkinen asenne. Viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Hallitset Microsoft Office-ohjelmat. Eduksi on osaaminen Photoshop ja Cad-ohjelmista sekä erilaisista projektihallinta- ja kyselytyökaluista.

Työtä voi tehdä monenlaisella taustalla. Voit olla työskennellyt vaikkapa suunnittelu-, sisustus-, markkinointi- tai muotoilutehtävissä. Tärkeintä on kuitenkin, että olet kiinnostunut ihmisten kanssa toimimisesta ja sinulla on visuaalista näkemystä tilasuunnitteluun. Eduksi on kiinnostus kalusteita kohtaan.

Tarjoamme vakituisen ja kokopäiväisen työsuhteen kotimaisella toimijalla. Isku on vastuullinen tekijä ja kaikki heidän tuotteensa valmistetaan Suomessa. Pääset työskentelemään asiantuntevaan ja innostavaan tiimiin, jossa työtä tehdään positiivisella asenteella. Työntekijälle tarjotaan kattavat edut, joista voit lukea lisää täältä: https://www.isku.com/fi/fi/rekrytointi

Työpisteesi voi sijaita joko pääkaupunkiseudulla, Lahdessa tai Tampereella. Työtä voi tehdä osittain etänä. Työ vaatii matkustusvalmiutta ympäri Suomen. Aloitusajankohta on sovittavissa, mutta toivomme että voit aloittaa työssä mahdollisimman pian.

Rekrytointia toteutetaan yhteistyössä Barona Luovan kanssa. Lähetäthän meille CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen. Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana, joten ethän aikaile hakemuksen jättämisen kanssa. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä rekrytointikonsultiltamme Mia Kettuselta, puh. 050-5447658 tai sähköpostitse mia.kettunen@barona.fi. Parhaiten Mian tavoittaa 27.9 klo 13-14, 1.10 klo 14-15 tai 5.10 klo 10-11. Haethan tehtävään 10.10 mennessä.

Kiinnostaisiko sinua jonkin näistä samankaltaisista tehtävästä?