Myyjä Grolls Helsingin ja Espoon myymälöihin

Työpaikat / Myyjä Grolls Helsingin ja Espoon myymälöihin

Myyjä Grolls Helsingin ja Espoon myymälöihin

Hakuaika päättyy 24.10.2021

Helsinki Espoo Vantaa Vähittäis- ja tukkukauppa Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Grolls Oy / Helsinki

Kiinnostaako sinua laadukkaiden työvaatteiden parissa työskentely? Oletko myynnillinen ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaava henkilö? Grolls on työvaatteiden ja henkilösuojaimien erikoismyymälä. Haemme nyt MYYJÄÄ Helsingin Konalan ja Espoon Juvankartanon myymälöihin. Työskentelet pääsääntöisesti jommassa kummassa myymälässä, mutta tarvittaessa valmius tehdä molemmissa myymälöissä.

Pääasiallinen työtehtäväsi on asiakaspalvelu mutta pääset osallistumaan kaikkiin myymälän työtehtäviin: saapuneen ja lähtevän tavaran käsittely, kuorman tarkastus ja purku, myymälän visuaalisen ilmeen ylläpito sekä järjestelytehtävät niin myymälän, kuin varaston puolella. Tämä monipuolinen työ on fyysistä. Rennossa ja ammattitaitoisessa Grollsin tiimissä viihdyt varmasti.

Jos siis haluat viedä asiakkaan ostokokemuksen tavallista korkeammalle tasolle ja myyntityö sekä asiakaspalvelu ovat luontaisia vahvuuksiasi, tämä saattaa olla juuri sinua varten.

Aiemmasta myymälätyöskentelystä ja kaupan arjen ymmärtämisestä on sinulle paljon etua.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Viikkotuntimäärä on 25h/vko, mutta sesongeissa työtunteja on tarjolla enemmänkin. Työajat ovat arkisin klo 8–16.30 välillä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan lokakuun aikana ja työsopimus solmitaan Baronan kanssa. Saat kattavan perehdytykseen tehtävään. Palkkauksessa noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta.

Toimi nopeasti, sillä tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Hakemus jätetään alla olevan linkin kautta.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videokysymyksillä. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme myös varsinaiset haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta.