Tuotehallinnan Trainee Thermo Fisher Scientificille

Työpaikat / Tuotehallinnan Trainee Thermo Fisher Scientificille

Tuotehallinnan Trainee Thermo Fisher Scientificille

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa IT/tietoliikenne Toimistotyö Tutkimus/kehitys Thermo Fisher Scientific Oy

Etsimme Tuotehallinnan Traineeta Thermo Fisher Scientificille määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävän sijaintina on Vantaa, mutta työtä voi tehdä joustavasti etänä. Työsuhde solmitaan Barona IT:n kanssa, ja se on kestoltaan 14.12. asti, jonka jälkeen jatko on mahdollinen.

Tehtävässä tulet osaksi analysaattorien tuotehallintatiimiä, johon kuuluu lisäksesi neljä muuta henkilöä. Tehtäväsi tulevat koostumaan erilaisista tuotehallintaan liittyvistä tehtävistä, joita tarvitaan tuotteiden markkinakelpoisuuden ylläpitämiseksi. Tulet esimerkiksi:

  • Etsimään kilpailija- ja markkinatietoa sekä koostamaan sitä.
  • Hakemaan ja koostamaan tuotetietoja.
  • Osallistumaan hinnoitteluprosessiin.
  • Osallistumaan asiakaskyselyiden tekemiseen.

Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä näkemään, mitä tuotehallinnassa sekä markkinoinnissa tehdään. Tulet saamaan tehtäviisi kattavan perehdytyksen, jonka lisäksi tukenasi toimii ammattitaitoinen tiimi.

Toivomme sinulta ennen kaikkea kiinnostusta oppia uutta sekä aktiivista ja systemaattista työotetta. Tehtävässä on todella suuri hyöty tietoteknisestä näppäryydestä sekä hahmotuskyvystä. Työssä onnistuaksesi tarvitset suomen sekä englannin kieltä. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi kaupalliselta tai tekniseltä puolelta. Tehtävä sopii hyvin myös opiskelijalle.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikimmiten, mutta viimeistään 7.10., sillä täytämme tehtävän heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Tarvittaessa saat lisätietoja Barona IT:n Lassi Jyrinsalolta (p. 0407628992).