Kaupan alan eri osaajia keikkatyöhön

Työpaikat / Kaupan alan eri osaajia keikkatyöhön

Kaupan alan eri osaajia keikkatyöhön

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Rauma Eura Säkylä Laitila Vähittäis- ja tukkukauppa

Onko sinulla kiinnostusta kaupan alaa kohtaan ja haluat itse päättää työajoistasi? Oletko jo kokenut tekijä vai kaipaatko lisää oppeja alalle? Etsimme nyt kaupan alan eri osaajia keikkaluontoiseen työhön sekä Raumalle ja lähikuntiin.

Oletko kiinnostunut asiakkaiden palvelusta vaihtelevissa työympäristöissä? Kaupan alalla voit työskennellä kassalla, hyllyttäjänä tai esimerkiksi palvelutiskillä. Voit olla jo alan konkari tai saatat olla kokeneempi toisella alalla - katsotaan yhdessä, mikä tehtävä voisi parhaiten sinulle sopia!

Keikkaluontoinen työ sopii mainiosti esimerkiksi toisen työn, opiskelujen oheen tai toisinaan joustavuus työvuoroissa voi olla elämäntilanteeseen juuri sopiva ratkaisu. Kaupan alalla työskennellään kaikkina kaupan aukioloaikoina.

  • Hyllytyksessä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa sekä ripeyttä. Monesti hyllytysvuorot alkavat jo kukonlaulun aikaan, joten tämä tehtävä sopii aamuvirkuille.
  • Palvelutiskillä tärkeää on erityisen aurinkoinen asenteesi ja aito halu palvella asiakkaita rohkeasti. Lihan ja kalan käsittelytaito on palvelutiskillä tärkeää.
  • Onko sinulla hallussa jo jokin kassajärjestelmä?

Kerro meille hakemuksessasi, mikä kaupan alan tehtävä sinua kiinnostaa ja millä alueella voisit työskennellä. Perehdytämme sinut tehtävään.

Lisätietoja voit kysellä arkisin toimistoaikoina Satu Laitiselta numerosta 040 922 9207