Projekti-insinööri Vaasaan

Työpaikat / Projekti-insinööri Vaasaan

Projekti-insinööri Vaasaan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vaasa Pori Tampere Jyväskylä Oulu Tekniikka Teollisuus/tuotanto Barona Tekniikka & Asennus Oy

Etsimme infra- ja teollisuusrakentamisesta kokenutta projekti-insinööriä Vaasan akkuarvoketjun rakennusvaiheen projektitöihin. Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta.

Projekti-insinöörinä toimit konsulttina valmisteilla olevan akkuarvoketjun teollisuusalueen rakennusvaiheen projektin hallinnassa. Työtehtävät sisältävät esimerkiksi aktiivista yhteistyötä projektin eri toimijoiden kesken monikielisessä työympäristössä, teknisten ratkaisujen suunnittelua ja aikatauluttamista yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa sekä erilaisia raportointi- ja dokumentointitehtäviä.

Odotamme hakijalta

  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Hyvää rakennus- ja infra-alan tekniikan tuntemusta
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
  • Erinomaisia kommunikaatio- ja vuorovaikutustaitoja

Suureksi eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen esimerkiksi teollisuuden investointiprojektien infra- ja rakennustöistä rakennuttajan roolissa.

Tarjoamme tekijäänsä haastavan mielenkiintoisen projekti-insinöörin tehtävän uuden teollisuusalueen parissa. Työsuhteen kesto on arvioilta noin 12 kuukautta, mutta tehtävässä on hyvä mahdollisuus myös pitempi aikaiseen työskentelyyn.

Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta, joten rekrytoitava henkilö voi olla kotoisin myös toiselta paikkakunnalta.

Voit tiedustella lisätietoja tehtävästä Baronalta sähköpostitse atte.murto-koivisto@barona.fi

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.