Club Team Member Koko Lahti

Työpaikat / Club Team Member Koko Lahti

Club Team Member Koko Lahti

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Lahti Hollola Heinola Riihimäki Järvenpää Kouvola Hotelli- ja ravintola-ala Asiakaspalvelu/palvelu Restel Ravintolat Oy

KOKO Lahti toimii upeiden Vesijärven maisemien kupeessa, jotka luovat oman osansa asiakkaan odotukset ylittävästä kokonaisvaltaisesta palvelukokemuksesta. Koko Lahti pitää sisällään seuraavat brändit: Lahden Messut, Lahden Sibeliustalo, Finlandia-klubi, Lahden Konserttitalo sekä Piano Paviljonki. Nämä tapahtumatilat ja tuotantopalvelut muuntuvat pienemmistä kokouksista suurempiin messuihin, sinfonia- sekä rock-konsertteihin sekä hulppeisiin gaalailtoihin. Erilaiset tapahtumat luovat jokaiselle työpäivälle omanlaisensa twistin ja ravintolat muokkautuvat kunkin tilaisuuden luonteen mukaisesti. Monipuolisuus, yllätyksellisyys ja vauhdikkuus ovatkin näiden tapahtumaravintoloiden suola.

Haemme nyt Club Team Membereitä osaksi Koko Lahden timanttista tiimiä!

Club Team Memberinä olet osana suuria tunteita ja monia hienoja hetkiä. Pääset kattamaan uraauurtavat kokoukset monipuolisista kokouspaketeista, edustamaan kimaltavissa gaalaillallisissa, tarjoilemaan herkulliset väliaikatarjoilut konserteissa sekä osallistumaan unohtumattomiin yksityistilaisuuksiin ikimuistoisessa ympäristössä Sibeliustalon sekä Konserttitalon upeissa puitteissa. Tehtävänäsi on siis varmistaa, että palvelu pelaa ja asiakkaat viihtyvät.

Tarvitset työssäsi valloittavan hymyn lisäksi ravintolamaailman tuntemusta, mutta tärkeintä on innostunut ja positiivinen asenne monipuolisissa tapahtumissa sekä tilaisuuksissa työskentelyyn. Lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot sekä huumorintaju ovat tärkeitä piirteitä tässä työssä menestymiseen. Töiden alkaessa sinulta pitäisi löytyä hygieniapassi ja salmonellatodistus.

Tarjoamme sinulle sinulle joustavan työskentelymallin, jossa työ on lähtökohtaisesti keikkatyötä. Voit siis työskennellä toisen työn ohella, olla opiskelija, välivuoden viettäjä tai alan vaihtaja, ja silti tää duuni on just sua varten!

Tarjolla on huippu hetkiä mahtavan duuniporukan kanssa sekä kivenkovaa duunia. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti.