Event Team Member Koko Lahti

Työpaikat / Event Team Member Koko Lahti

Event Team Member Koko Lahti

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Lahti Hollola Heinola Riihimäki Järvenpää Kouvola Hotelli- ja ravintola-ala Asiakaspalvelu/palvelu Restel Ravintolat Oy

KOKO Lahti toimii upeiden Vesijärven maisemien kupeessa, jotka luovat oman osansa asiakkaan odotukset ylittävästä kokonaisvaltaisesta palvelukokemuksesta. Koko Lahti pitää sisällään seuraavat brändit: Lahden Messut, Lahden Sibeliustalo, Finlandia-klubi, Lahden Konserttitalo sekä Piano Paviljonki. Nämä tapahtumatilat ja tuotantopalvelut muuntuvat pienemmistä kokouksista suurempiin messuihin, sinfonia- sekä rock-konsertteihin sekä hulppeisiin gaalailtoihin. Erilaiset tapahtumat luovat jokaiselle työpäivälle omanlaisensa twistin ja ravintolat muokkautuvat kunkin tilaisuuden luonteen mukaisesti. Monipuolisuus, yllätyksellisyys ja vauhdikkuus ovatkin näiden tapahtumaravintoloiden suola.

Haemme nyt Event Team Membereitä osaksi Koko Lahden timanttista tiimiä!

Event Team Memberinä työ pitää sisällään vaihtelevia vuoroja, aktiivista asiakaspalvelua ja loistavan tilaisuuden päästä oppimaan tapahtumatyön salat. Työskentelet pääsääntöisesti Finlandia klubin rock-uskottavassa ympäristössä sekä täyden palvelun tapahtumakeskuksessa Lahden messuilla, mutta tilanteen mukaan saatat löytää itsesi esimerkiksi Lahden konserttitalon väliaikatarjoilusta.

Toivomme, että taustaltasi löytyy jo hieman kokemusta alalta, mutta valmis osaaja ei tarvitse olla, sillä sinut perehdytetään tehtäviin hyvin! Tärkeintä on halu oppia ja tarttua töihin rohkealla ja rempseällä otteella. Töiden alkaessa sinulta pitäisi kuitenkin löytyä hygieniapassi ja salmonellatodistus. Tarjoamme sinulle sinulle joustavan työskentelymallin, jossa työ on lähtökohtaisesti keikkatyötä. Voit siis työskennellä toisen työn ohella, olla opiskelija, välivuoden viettäjä tai alan vaihtaja, ja silti tää duuni on just sua varten!

Tarjolla on huippu hetkiä mahtavan duuniporukan kanssa sekä kivenkovaa duunia. Hakemuksen pääset jättämään Baronan rekrytointijärjestelmän kautta oheisesta linkistä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti.