Palveluvastaava Espoo Cateringille

Työpaikat / Palveluvastaava Espoo Cateringille

Palveluvastaava Espoo Cateringille

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Hotelli- ja ravintola-ala Espoo Catering Oy

Etsimme osaavaa ja ammattitaitoista ruokapalvelun palveluvastaavaa Espoo Cateringille.

Etsimme nyt Espoo Cateringille kiertävää palveluvastaavaa syksyn ajalle. Tehtävässä vastaat itsenäisesti koulun tai päiväkodin palvelukeittiön toiminnasta, jolloin tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu muun muassa:

  • kohteen mukaan eri aterioiden valmistus ja esillepano
  • yhteistyö kohteen henkilöstön kanssa
  • astiahuolto sekä muut siivoustehtävät
  • omavalvonnasta huolehtiminen

Haemme työhön kokeneita ruokapalvelun ammattilaisia, jotka hoitavat työnsä ammattitaidolla ja antaumuksella. Edellytämme tehtävään soveltuvaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä alan koulutusta, hyvää suomen kielen taitoa ja hygieniapassia. Lisäksi toivomme, että olet motivoitunut, palveluhenkinen, osaat organisoida itsenäisesti omaa työtäsi ja otat alan ammattilaisena monipuolisetkin työprosessit haltuun. Tärkeintä on, että  nautit työssäsi vastuusta ja vaihtelusta. Viihdyt keittiössä ja haluat kehittää osaamistasi edelleen.

Työvuorot ovat pääosin arkiaamuvuoroja. Tulet työllistymään Baronalle, mutta työskentelysi tapahtuu Espoo Cateringin kohteissa.

Tarjoamme sinulle päivätyö, kokemustasi vastaavan palkan AVAINTA TESin mukaan sekä näköalapaikan Baronan muihinkin työtehtäviin.

Kiinnostuitko? Laita hakemus oheisen linkin kautta ja liitä mukaan myös ansioluettelosi! Hakemuksia käsitellään myös hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Tehtävään valitun henkilön tulee ennen työsuhteen alkamista esittää todistus negatiivisesta salmonellanäytteestä.