Sairaanhoitaja Kotikylä Cajanukseen

Työpaikat / Sairaanhoitaja Kotikylä Cajanukseen

Sairaanhoitaja Kotikylä Cajanukseen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kempele Terveydenhuolto/sosiaaliala Humana Finland Oy

Palvelukoti Cajanus tarjoaa turvallisen ja viihtyisän kodin 38 ikäihmiselle, jotka tarvitsevat tehostettua palveluasumista. Hoivakoti on jaettu kolmeen pienempään ryhmäkotiin, mikä luo hoivakotiin rauhallisen ja kiireettömän hengen. Palvelukoti Cajanus sijaitsee Oulun kupeessa Kempeleessä, keskeisellä paikalla vehreällä omakotialueella.

Palvelutalossa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa saavat aikuiset ja vanhukset, jotka tarvitsevat hoitajan jatkuvaa läsnäoloa. Kotikylä Cajanuksen katon alla toimii kolme ryhmäkotia, joista jokaisessa on omat oleskelu-, keittiö- ja saunatilat.

Ryhmäkodeissa asutaan omissa huoneissa, jonka asukas saa itse kalustaa omilla huonekaluilla ja tavaroilla. Käytössä on myös turvaranneke ja -nappi varmistamassa asukkaiden turvallisuutta. Tavoitteena on tukea asukkaita asumaan kodissa niin pitkään kuin se inhimilliset seikat huomioon ottaen on mahdollista, aina elämänkulun loppuun saakka.

Palvelukodissa on mukavat yleiset oleskelutilat, jotka ovat asukkaiden kohtaamispaikkoja. Niissä juhlitaan asukkaiden syntymäpäiviä ja muita vuodenkierron mukaisia juhlia, järjestetään kerhotoimintaa ja fysioterapeutin ohjaamia tuolijumppia. Viihtyisä piha-alue on ahkerassa käytössä etenkin kesällä. Grillikota on asukkaiden ja omaisten käytettävissä. Palvelukodissa on lämmin ja salliva ilmapiiri.

Jokaisen asukkaan tarpeet kartoitetaan yksilöllisesti ja niiden pohjalta laaditaan hoito- ja palvelusuunnitelma. Jokaisella asukkaalla on nimetty omahoitaja, joka on hänelle läheinen tukihenkilö. Omahoitaja vastaa asukkaan kokonaistilanteesta ja hyvinvoinnista. Hän toimii edustajana ja asioiden edistäjänä asiakkaan puolesta: huolehtii yhteydenpidosta omaisiin, viestii kuulumisista ja vastaa hoitosuunnitelmasta. Omahoitajan kanssa vietetään yhteistä aikaa viikoittain esimerkiksi ulkoillen, valokuvia katsellen ja ihan vain rupatellen.

Haemme asiakkaallemme Cajanukseen vakituista ja kokoaikaista sairaanhoitajaa.

Tehtävä edellyttää sosiaali- ja terveysalan tutkintoa, hyvää suomen kielen taitoa, hygieniapassia ja lääkehoidon koulutusta. Lisäksi edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa, jotta suojaat itsesi lisäksi työkaverisi ja asukkaat.

Sairaanhoitajan työ on kaksivuorotyötä. Palkkaus pohjautuu sosiaalipalvelualan työehtosopimukseen ja työllistyt suoraan asiakkaamme, Humanan työntekijäksi.

Humanan työntekijänä sinulla on käytössä Eazybreak -henkilöstöedut liikuntaan, kulttuuriin ja hierontaan.

Sinua, uutta työystävää odottaa ammattitaitoinen ja huumorintajuinen työryhmä, jossa arvostetaan ja hyödynnetään kaikkien osaamista. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikka on savuton.

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona Sote Oy. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina.

Cajanuksentie 5A, 90440 Kempele