Tarjoilija joulusesongiksi, Lapland Hotels Luostotunturi

Työpaikat / Tarjoilija joulusesongiksi, Lapland Hotels Luostotunturi

Tarjoilija joulusesongiksi, Lapland Hotels Luostotunturi

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Sodankylä Hotelli- ja ravintola-ala Lapland Hotels Oy

Etsimme reippaita tarjoilijoita Lapland Hotels Luostotunturiin tulevalle joulusesongille.

Haemme töihin sekä ammattitaitoisia tarjoilijoita että vasta uraansa aloittelevia, oikean potentiaalin alalle omaavia tyyppejä. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on asenne ja motivaatio oppia asiakaspalvelun ammattilaiseksi.

Hae tätä paikkaa, mikäli hymy tulee luonnostaan kasvoillesi ja asiakkaiden palveleminen on sydämen asiasi. Toivomme sinulta iloista mieltä ja joustavuutta positiivista asennetta unohtamatta.

Työsuhde on määräaikainen joulusesongin ajan 1.12.2021-6.1.2022. Tarvittaessa voit tarkentaa omaa käytettävyyttäsi hakemuksessasi. Tarjolla on sekä lyhyempiä että pidempiä työsuhteita talvisesongin aikana. Työtunteja kertyy vähintään 90h/3vk. Majoitus on järjestetty työntekijöille Luostolla, joten asunnon etsimisestä sinun ei tarvitse huolehtia!

Eduksi luettavat asiat:

  • Ravintola-alan koulutus ja/tai aiempi työkokemus
  • Täysi-ikäisyys
  • Hygienia- ja anniskelupassi
  • Sujuva suomen tai englannin kielen taito
  • Palvelualttiutta ja oma-aloitteisuutta
  • Paineensietokykyä kiireen keskellä

Päästäksesi mukaan on sinun annettava kuulua itsestäsi. Laitahan meille siis hakemusta tulemaan oheisen hakulinkin kautta. Teemme haastatteluja ja päätöksiä jo hakuaikana eli haethan paikkaa mahdollisimman pian. Mikäli mitään kysyttävää heräsi, olethan rohkeasti yhteydessä Baronan Suvi Siltalaan 050 447 4677.

Mikäli joulusesonkia pidempi työsuhteen kesto kiinnostaa, kurkkaathan avoimet tarjoilijan paikat koko talvikaudelle Lapland Hotels Luostotunturiin täältä.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Luostontie 1, 99555 Sodankylä