Vastaava työnjohtaja JM Suomi Oy

Työpaikat / Vastaava työnjohtaja JM Suomi Oy

Vastaava työnjohtaja JM Suomi Oy

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Helsinki Vantaa Nurmijärvi Tuusula Rakennusala JM Suomi Oy

Haemme kasvavaan porukkaamme vastaavaa työnjohtajaa.

JM Suomi Oy on osa JM AB –konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava asuntojen rakentaja ja asuinalueiden kehittäjä. Konsernilla on toimintaa Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Toiminnan pääpaino on asuntojen uudistuotannossa pääkaupunkiseuduilla ja isoissa kasvukeskuksissa. JM pyrkii toiminnassaan pitkäjänteisyyteen ja toteuttaa kestävän kehityksen periaatteita. Konsernin liikevaihto on noin 1,7 miljardia euroa ja sillä on noin 2 600 työntekijää. Yhtiö on noteerattu NASDAQ Tukholman Large Cap -listalla. JM Emoyritys JM AB on jo vuosia asuttanut Ruotsin tyytyväisimpiä asukkaita – ja tästä yhtiö on myös palkittu.

JM Suomi Oy on perustettu vuonna 2006 ja tällä hetkellä Suomen organisaatio työllistää noin 150 henkilöä. JM Suomi sai pohjoismaisen ympäristömerkin Joutsenmerkin perusluvan kerrostalotuotannolleen, ensimmäisenä rakennusalan yrityksenä Suomessa. Yrityksen arvoihin kuuluvat pitkäjänteisyys, herkkyys, tyylitaju, luotettavuus, laatu ja sitoutuminen. Henkilöstön hyvinvointiin panostetaan ja ihmiset ovat tekemisen sydän.

Lisätietoja JM Suomi Oy:stä osoitteessa www.jmoy.fi

Haussamme on nyt

Vastaava työnjohtaja

Olet kokonaisvastuussa erikseen sovitun projektin osalta. Vastaat oman vastuualueesi osalta asuntoprojektiemme johtamisesta ja läpiviennistä sekä toteuttamisesta laadullisten, aikataulullisten ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti. Varmistat turvallisen työskentelyn työmaalla.

Sinä vastaavana työnjohtajana

Soveltuvan teknisen koulutuksen lisäksi sinulla on kokemusta vastaavanlaisista asuntorakentamisen tehtävistä vastaavan työnjohtajan roolissa sekä korkeiden asuinrakennusten toteuttamisesta. Suunnitelmallisuus, jämäkkyys ja tiimityöskentely sekä asiakaslähtöinen ja positiivinen asenne kuvaavat sinua. Omaat vahvat vuorovaikutustaidot sekä johtamistaidot. Työ on monipuolista, itsenäistä ja vastuullista.

Arvostamme yhteistyötaitoja sekä pioneerihenkisyyttä.

Tarjoamme sinulle

Pääset osaksi pitkän kehityksen mukanaan tuomaan kasvun vaiheeseen, jonka positiivisen kehittymisen jatkumiselle on olemassa aidot edellytykset. Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on pientä, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat yhtä tärkeitä. Lisäksi työkulttuurissamme on helppoa kasvaa ja meillä on hyvä maaperä kestävälle uralle sekä yhteistyölle myös Pohjoismaisella tasolla.

Tule mukaan rakentamaan yhteistä tarinaamme!

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera 31.10.2021 mennessä osoitteeseen miska.kulju@barona.fi otsikolla ”vastaava työnjohtaja JM Suomi Oy”.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme Barona Rakennuksen Miska Kulju, joka vastaa rekrytoinnin alkuvaiheesta. Miskan tavoitat numerosta 050 3038830.