Sahatyöntekijöitä Binderholz Nordic Oy:lle Nurmekseen

Työpaikat / Sahatyöntekijöitä Binderholz Nordic Oy:lle Nurmekseen

Sahatyöntekijöitä Binderholz Nordic Oy:lle Nurmekseen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lieksa Joensuu Kuhmo Kajaani Kuopio Nurmes Lappeenranta Mikkeli Kontiolahti Juuka Teollisuus/tuotanto Binderholz Nordic Oy

Haemme Nurmekseen SAHATYÖNTEKIJÖITÄ pitkäaikaisiin työsuhteisiin!

YRITYKSESTÄ

Massiivipuutuotteiden ja innovatiivisten rakennusratkaisujen markkinajohtaja Euroopassa. Yli 60 vuotta sitten Binderholz-perheyhtiö oli vielä pieni sahalaitos ja tänä päivänä se on alan johtavia eurooppalaisia toimijoita, jolla on käytössään uusin teknologia ja valmistusmenetelmät ja innovaattorin maine markkinoilla. Tuotteita viedään koko maailmaan.

Binderholz valmistaa tarkoin harkittuja ratkaisuja massiivipuusta kahdessatoista toimipaikassa. Vastuullinen suhtautuminen tähän ihmeelliseen raaka-aineeseen ja ympäristöön takaa laadukkaat massiivipuutuotteet ja biopolttoaineet.

Haemme asiakkaallemme SAHATYÖNTEKIJÖITÄ pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työt alkavat kauttamme määräaikaisena työsuhteena, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakkaan omille kirjoille.

TYÖTEHTÄVÄ

Tuleva työtehtäväsi voidaan määritellä oman osaamistaustasi perusteella. Tuotannon laajenemisen myötä avoimia tehtäviä on niin jatkojalostuksen, sahan tasaamon sekä trukinkuljettajan tehtävissä. Tulet olemaan osa suurta tuotantokokonaisuutta.

Sinulta toivotaan kykyä itsenäiseen työotteeseen mutta myös tiimityöskentelytaitoja. Tule olemaan osa työtiimiä, jossa ongelmia ratkotaan yhdessä, mutta pääset myös oppimisen myötä vastaamaan itsenäisesti oman työpisteesi operoinnista.

Eduksesi on, mikäli sinulle on kertynyt jo kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme kuitenkin eniten motivoitunutta työskentelyasennetta. Tällä pääset jo pitkälle!

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi käytössäsi on Baronan vaihtuvat työsuhde-etuudet.

Mikäli et asu Nurmeksessa, tarvittaessa avustamme sinua myös asunnon hankkimisessa, joten älä anna sen olla esteenä hakemiselle!

Työvuoromalli: 2-vuorotyö.

Palkkaus: Mekaanisen metsäteollisuuden TES.

Aloitusajankohta ja kesto: Heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi