Laitoshuoltaja Vesilahteen

Työpaikat / Laitoshuoltaja Vesilahteen

Laitoshuoltaja Vesilahteen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vesilahti Lempäälä Akaa Kiinteistöala Vesilahden kunta

Haemme laitoshuoltajia Vesilahden eri kohteisiin. Jos olet kiinnostunut monipuolisesta työstä vaihtelevilla kellonajoilla, laita meille hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta!

Etsimme laitoshuoltajia työskenelemään asiakasyrityksemmämme Vesilahden kunnalla. Työtä on muun muassa vanhainkodeissa ja terveyskeskuksissa. Työtehtäviin kuuluvat puhtaanapidon tehtävät. Aikaisempi kokemus siivouksesta tai alan koulutus on etuna tässä tehtävässä.

Työaikaan pystyt vaikuttamaan itse. Me tarjoamme keikkatyötä, joka mahdollistaa työvuorosuunnittelun itsenäisesti. Voit siis tehdä töitä joustavasti silloin, kun sinulle sopii. Pääpaino työvuoroissa on arkisin ja aamu- ja päivävuoroissa. Välillä vuoroja voi olla myös iltaisin ja viikonloppuisin. Mahdollisuus on myös määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtä on tarjolla myös koulu- ja päiväkotikohteissa, jolloin työntekijältä edellytetään rikostaustaotteen näyttämistä.

Jos tunnistit tästä hakemasi, lähetä meille työhakemus oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset sekä hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.