Automyyjiä LänsiAutoon

Työpaikat / Automyyjiä LänsiAutoon

Automyyjiä LänsiAutoon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Espoo Myyntitehtävät Yrittäjyys Vähittäis- ja tukkukauppa Länsiauto Oy

Asiakkaamme vahvistaa myyntivoimaa ja etsimme vauhdikkaita tulevaisuuden myyntitykkejä LänsiAuton Helsingin ja Vantaan toimipisteisiin. Jos autokaupan tavoitteellinen myyntityö kiinnostaa niin kannattaa jatkaa lukemista!

Sinulla ei tarvitse olla pitkiä kilometrejä takana myyntityöstä, sillä etsinnässä on erityisesti kaupallista asennetta, yrittäjähenkisyyttä, tahtoa menestyä ja sopivasti kilpailuhenkisyyttä. Autoalan kokemusta et tarvitse: koulutamme tehtävään. Kokemus aktiivisesta myyntityöstä on etu.

Mitä me toivomme sinulta?

Olet luonteeltasi aktiivinen, oma-aloitteinen ja itseohjautuva. Pidät kaupanteosta ja olet ehkä jo aloitellut myyntiuraasi muulla alalla tai vaikka autokaupassakin. Kaupallinen peruskoulutus ja kyky oppia uutta ovat eduksi. Etsimme yrittäjähenkisiä henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään kovasti töitä tuloksen, oman ansiotason ja ammatillisen kehittymisen eteen. Tämän kaiken kruunaa pieni pilke silmäkulmassa ja peloton tapa lähestyä asiakasta; myös sähköisissä kanavissa ja puhelimessa.

Mikä sinua odottaa?

LänsiAuto on yksi Suomen suurimmista autokaupan ketjuista, joka tarjoaa selkeät eväät oman uuden myyntiuran rakentamiseen. Yhtiössä tehdään 15 000 autokauppaa ja 70 000 huoltoa vuodessa, joten valmiit asiakkuudet odottavat ottajaansa. Tulet saamaan kattavan perehdytyksen tehtävään, jossa sinusta koulutetaan seuraava alan kärkimyyjä. Tehtävässä on provisiopalkkaus, ja hyvästä onnistumisesta palkitaan hyvin. Pääset mukaan tiimiin, jossa on asiakaskeskeinen ja kannustava ilmapiiri. Tiimin tuki luo sinulle päivittäin edellytykset menestymiselle ja viihtymiselle.

Nyt tarjolla oleva tehtävä on luonteeltaan vakituinen sekä kokoaikainen. Työsuhteessa on siis myyntitulokseen sidottu, alan parhaimpiin kuuluva palkkamalli.

Nyt on siis aika pukea myyntihousut jalkaan ja tarttua mahdollisuuteen! Hakemus kannattaa lähettää vielä tänään, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Tehtävään valittavien henkilöiden osalta aloitus tapahtuu mahdollisuuksien mukaan nopeasti, lokakuun alkupuolella.

Jos joku jäi mietityttämään ja kaipaat viimeistä vakuuttamista, laita sähköpostia Baronan konsultille Teemu Kytölälle teemu.kytola@barona.fi.