Varastotyöntekijöitä Duell Bike-Centeriin Mustasaareen

Työpaikat / Varastotyöntekijöitä Duell Bike-Centeriin Mustasaareen

Varastotyöntekijöitä Duell Bike-Centeriin Mustasaareen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Mustasaari Vaasa Logistiikka/kuljetus/liikenne Teollisuus/tuotanto Duell Bike-Center Oy

Etsimme asiakkaallemme Duell Bike-Centeriin varastotyöntekijöitä. Duell Bike-Center maahantuo moottoripyöräilyyn, moottorikelkkailuun ja veneilyyn kuuluvia ajovarusteita, tarvikkeita ja varaosia.

Varastotyöntekijän työtehtävät koostuvat yleisistä varastotehtävistä kuten tavaran vastaanotosta, hyllytyksestä, keräilystä sekä tuotteiden kirjaamisesta toiminnanohjausjärjestelmiin. Työkielenä on suomi ja ruotsi. Hallitsethan vähintään toisen sujuvasti. Hyvät IT-taidot ovat eduksi hakijalle. Lisäksi katsomme eduksesi aiemman logistiikka-alan työkokemuksen, mutta se ei ole välttämättömyys.

Toivomme, että olet luonteeltasi joustava, huumorintajuinen, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen, unohtamatta sosiaalisuutta ja toimeen tarttuvaa otetta työhön. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työpaikan logistiikka-alasta kiinnostuneille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsuhde alkaa määräaikaisena ja solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa. Myöhemmin on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama Baronalta numerosta 050 597 4102.