Majoitusalan asiakaspalvelijoita Fuengirolan palvelukeskukseen

Työpaikat / Majoitusalan asiakaspalvelijoita Fuengirolan palvelukeskukseen

Majoitusalan asiakaspalvelijoita Fuengirolan palvelukeskukseen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Fuengirola Asiakaspalvelu/palvelu Barona Fuengirola

Etsitkö haasteita, mahdollisuuksia ja vastuuta? Haemme ratkaisukeskeisiä ja tavoitteellisia asiakaspalvelijoita työskentelemään majoitusalan asiakkaamme myynnilliseen asiakaspalveluun. Juuri sinä saatat olla etsimämme henkilö ja tiimistämme puuttuva palanen! Me Baronalla, Fuengirolan palvelukeskuksessa, toivomme löytävämme joukkomme vahvistukseksi motivoituneita ja ulospäinsuuntautuneita asiakaspalvelijoita tiimiimme alkuvuoden 2022 aloituksiin!

Oletko motivoitunut ja valmiina lähtöön Espanjan auringon alle? Etsimme sinua, myynnillistä asiakaspalvelijaa, kansainväliseen tiimiimme Baronan Fuengirolan palvelukeskukseen.

Asiakaspalvelutiimissä olet tärkeä osa majoitusalan asiakkaamme asiakaspalvelua. Tehtävänäsi on vastata asiakkaidemme erilaisiin majoitusratkaisuihin liittyviin yhteydenottoihin. Asiakaspalvelijana ratkaiset heidän ongelmansa, kartoitat lisäpalveluiden tarpeen sekä tarjoat ensiluokkaisen asiakaspalvelukokemuksen. Tiimimme tinkimätön tavoite on ylivoimainen palvelukokemus. Asiakaspalvelu ja myynti tapahtuu monikanavaisesti niin puhelimitse, sähköpostitse sekä chat/WhatsApp-palveluiden kautta. Asiakkaita palvelemme suomen kielen lisäksi myös englannin ja ruotsin kielellä.

Sinulleko?

Oletko ahkera, sosiaalinen ja sinulla on dynaaminen työote? Arvostathan yhdessä tekemisen voimaa sekä haluat antaa parhaasi. Emme odota, että osaat kaiken jo valmiiksi, vaan arvostamme oikeanlaista asennetta ja halua kehittyä ammattilaisena. Olethan luonteeltasi ongelmanratkaisija ja suoriudut monista työtehtävistä samanaikaisesti, eikä pieni kiire haittaa sinua. Sinulla on erinomainen tilannetaju ja reagointikyky erilaisiin asiakastilanteisiin. Olet itseohjautuva, tartut toimeen, sekä suhtaudut kunnianhimoisesti työntekoon, mutta et unohda huumorin merkitystä työyhteisössäsi. Teemme työmme hyvin, mutta emme ole tiukkapipoisia. Olisitko sinä meidän uusi kollegamme?

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen 39 h/vko työsuhteen Aurinkorannikon suurimmassa suomalaisia työllistävässä yrityksessä, jossa pääset osaksi energistä työyhteisöämme ja kehittymään monikanavaisen myynnillisen asiakaspalvelun superosaajaksi. Toivomme, että voit sitoutua tehtävään vähintään vuodeksi. Työtä tehdään alkuun kahdessa vuorossa, mutta toiminnan kasvaessa työ on kolmivuorotyötä, joten sinulla tulee olla valmius vuorotyöhön.

Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä, joten valmis osaaja sinun ei tarvitse olla. Tärkeintä on hyvä asenne ja halu kehittyä. Arvostamme englannin kielen taitoasi ja ruotsin (sekä norjan ja/tai tanskan) kielen osaaminen on eduksesi. Tiimi on kansainvälinen ja siihen kuuluu kollegoita myös muista Pohjoismaista. Tiimin yhteisenä työkielenä puhutaan englantia, mutta asiakkaita tulet palvelemaan osaamillasi kielillä.

Palkka määräytyy paikallisen telecenter-alan työehtosopimuksen mukaisesti ja maksamme työstä kiinteää kuukausipalkkaa. Lisäksi maksamme suoritepalkkiota tehokkuudesta sekä myynnistä perustuen päivittäiseen tekemiseesi, joten voit omalla panoksellasi vaikuttaa siihen, millaiseksi kuukausiansiosi muodostuu.

Luomme erinomaisia asiakaskohtaamisia – yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Palvelukeskuksemme tehtävänä on vauhdittaa asiakkaidemme liiketoimintaa sekä helpottaa heidän loppuasiakkaidensa elämää. Tässä onnistumme tuottamalla erinomaisia asiakaskohtaamisia kustannustehokkaasti päivittäin. Päästäksemme tavoitteisiimme, haluamme tarjota myös henkilöstöllemme yksilöä kunnioittavan ja mukavan työyhteisön.

Barona-yhteisö odottaa sinua!

Toivotamme sinut tervetulleeksi sosiaaliseen, ahkeraan ja tutkitusti tyytyväiseen työyhteisöön. Meillä Baronalla on Fuengirolassa yli 220 työntekijää, jotka työskentelevät palvelukeskuksessamme erilaisissa asiakaspalvelu-, myynti- ja back office -tehtävissä, pääasiassa suomeksi suomalaisille asiakkaille. Palvelukeskuksessa työskennellään omassa työnjohdossa, baronalaisessa rohkeiden osaajien yhteisössä. Toimistomme sijaitsee aivan Fuengirolan keskustan tuntumassa, 10 minuutin kävelymatkan päässä juna-asemalta, joten työpaikalle kulkeminen on vaivatonta.

Erityistä kiitosta työntekijöiltämme ovat saaneet erilaiset henkilökuntaetumme sekä yhteinen virkistystoimintamme rantapilateksesta vuoristovaelluksiin ja museovierailuihin. Lisätietoa meillä työskentelystä voit katsoa webinaaristamme "Usein kysytyt kysymykset".

Kaipaatko uusia maisemia, uutta yhteisöä ja uusia haasteita? Jätä hakemuksesi jo tänään Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Ensimmäisen haastattelukierroksen toteutamme videohaastattelun muodossa, joten seuraathan sähköpostiasi! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse Sanni Silkkari arkisin klo 9–11 ja 12–15 numerosta 044 491 4673 tai sähköpostitse sanni.silkkari@barona.fi.