Rengasasentajia sesonkitöihin Euromasterille

Työpaikat / Rengasasentajia sesonkitöihin Euromasterille

Rengasasentajia sesonkitöihin Euromasterille

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Helsinki Espoo Hyvinkää Asennus/huolto Suomen Euromaster Oy

Vaikka talveen on vielä aikaa, on aika kääntää katseet kohti tulevia talvikelejä. Haemme pääkaupunkiseudulle rengasasentajia syksyn sesonkiin, maamme johtavaan rengasalan yritykseen Suomen Euromaster Oy: lle.

Rengasasentajana tulet toimimaan osana loistavaa tiimiä, joka vastaa renkaiden vaihdosta ja pesusta sekä rengasvaraston ylläpidosta. Tehtäviin saattaa kuulua myös renkaiden kuljettamista yrityksen varastoille.

Hakijalta toivomme:

  • Hyvää ja oppivaa asennetta
  • Perustuntemusta renkaiden vaihdosta joko työn tai harrastusten kautta
  • Oma-aloitteisuutta
  • Sopivaa fyysistä kuntoa renkaiden käsittelemistä varten

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen huollon ja asennuksen työtehtävistä, mutta se ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on kuitenkin halu ja kyky kehittyä työssä. Koulutus tehtäviin tapahtuu työn ohessa kokeneiden alan asiantuntijoiden opastuksella. B- luokan ajokortti on eduksi, mutta ei välttämätön.

Töitä tehdään lähtökohtaisesti kello 8–16 välisenä aikana, mutta sesongin aikana on hyvä varautua myös viikonloppuvuoroihin.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään viipymättä oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja avoimet tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoa antaa tarvittaessa Jenny Rytilahti puh. 050 5134794 arkisin klo 12-14.