AV-asentaja Turun seudulle

Työpaikat / AV-asentaja Turun seudulle

AV-asentaja Turun seudulle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Turku IT/tietoliikenne

Onko sinulla aikaisempaa kokemusta AV-laitteiden asennustehtävistä? Pysyykö sinulla ruuvimeisseli ja porakone kädessä, ja osaat toimia ehkä myös työasemien ja käyttöjärjestelmien parissa? Etsitkö vakituista työsuhdetta ja asiantuntevaa mutta rentoa työyhteisöä?

Mitä?

Etsimme tunnetulle IT-alan yritykselle asiakaspalveluhenkistä ja reippaan työotteen omaavaa AV-asentajaa Turun seudulle. Tehtävänkuvaan kuuluu AV-laitteiden, kuten videoneuvottelulaitteiden, kosketusnäyttötelevisioiden ja videotykkien asentamista, vikatilanteiden selvittämistä sekä käyttäjien opastamista. Työ tulee tapahtumaan Turun ja ympäryskuntien alueella useammassa eri toimipisteessä, ja sen vuoksi työ edellyttää omaa autoa ja B-ajokorttia.

Kenelle?

Etsimme henkilöä, jolta löytyy hieman jo aikaisempaa kokemusta AV-laitteiden asennustehtävistä. Toivottavaa olisi, että sinulta löytyisi myös perustaidot työasemista ja Windows-ympäristöstä, mutta syvällisiä teknisiä taitoja työ ei edellytä. Voit olla esimerkiksi sähköasentajan työtä tehnyt henkilö, jolta löytyy osaamista AV-laitteista ja kiinnostusta tietotekniikkaa kohtaan. Katsomme myös käytännön harrastuneisuuden eduksi rauta- ja elektroniikkapuolelta. Tärkeintä on, että sinulla pysyy ruuvimeisseli ja porakone kädessä, olet asentanut aikaisemmin erilaisia teknisiä laitteita ja omaat hyvän asenteen! Hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot ovat myös tärkeitä ominaisuuksia työssä menestymisen kannalta.

Työ tapahtuu Turun ja sen ympäryskuntien alueella loppuasiakkaan toimitiloissa. Tulet tekemään töitä kollegoidesi kanssa niiden tehtävien osalta, mikä edellyttää useampaa henkilöä. Tehtävässä on myöhemmin myös itsenäistä työskentelyä. Työ tapahtuu arkipäivisin ja työajat sijoittuvat lähtökohtaisesti toimistotyöaikojen puitteisiin. Työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kasvaa monipuolisten ja haastavien tehtävien mukana!

Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/vko) työsuhde ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työnantajana tulee toimimaan Barona IT Oy.

Pähkinänkuoressa, mitä tehtävä edellyttää:

  • Soveltuvaa koulutusta IT/sähköalalta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
  • Kokemusta AV-laitteiden asennustehtävistä/vianselvityksestä
  • Perusymmärrys työasemista ja Windows- ympäristöstä
  • Hyviä sosiaalisia taitoja, positiivista asiakaspalvelumieltä sekä hyviä kommunikointivalmiuksia
  • Luovaa ongelmanratkaisutaitoa sekä oma-aloitteisuutta
  • Auton käyttömahdollisuutta ja valmiutta liikkuvaan työhön

Tarjoamme:

  • Monipuolisia ja haastavia työtehtäviä IT-tuen tehtävien parissa
  • Mahdollisuuden kasvaa IT-alan ammattilaiseksi kannustavassa ilmapiirissä
  • Asiakasyrityksen vahvan osaamisen työsi tueksi
  • Itsenäisen roolin osana tiimiä

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi meille mahdollisimman nopeasti Baronan hakuportaalin kautta. Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla.

Tehtävään valitulle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.