Kassa-, ruokatori-, tilausvastaava ja myyjä, S-market Nöykkiö, Espoo, HOK-Elanto

Työpaikat / Kassa-, ruokatori-, tilausvastaava ja myyjä, S-market Nöykkiö, Espoo, HOK-Elanto

Kassa-, ruokatori-, tilausvastaava ja myyjä, S-market Nöykkiö, Espoo, HOK-Elanto

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa HOK-Elanto

S-MARKET – Ruokaa koko sydämellä! HOK-Elannon S-market-ketjussa on 60 myymälää, joissa työskentelee noin 1500 ammattiylpeää asiakaspalvelun ammattilaista monipuolisissa työtehtävissä. Myymälät ovat siistejä ja ruokatorilta voi ostaa esim. tuoretta kalaa, monipuolisia valmisruokia ja grillituotteita. Ketjussa panostetaan erityisesti tuoretuotteiden laatuun, valikoimiin ja saatavuuteen sekä huomioivaan asiakaspalveluun. Uudistamme parhaillaan ketjumme myymälöitä vastaamaan asiakkaidemme odotuksia entistäkin paremmin.

Avaamme marraskuussa uuden upean S-marketin Espoon Nöykkiöön.

Etsimme nyt marketpäällikkö Markukselle huipputiimiä!

“Marketpäällikkönä minulle on erittäin tärkeää, että henkilöstö voi hyvin. Sen ansiosta pystymme yhdessä huipputiimin kanssa onnistumaan jokaisessa asiakaskohtaamisessa. Tuleva kilpailutilanne motivoi meitä entisestään luomaan yhdessä Nöykkiön ja Espoon paras kauppa.

Etsinkin juuri sinua, joka et kaihda fyysistä työtä, omaat loistavan asiakaspalveluasenteen ja pystyt työskentelemään tehokkaasti unohtamatta pientä pilkettä silmäkulmassa.”

Mitä etsimme:

KASSAVASTAAVA

Kassavastaavana vastaat koko myymälän rahaliikenteestä sekä luotettavasta, sujuvasta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta. Ilahtunut asiakas on sinulle ykkösjuttu, ylläpidät ja tuet toimipaikkasi henkilökunnan hyvää fiilistä. Olet myös myymälän paras asiantuntija S-Pankki- ja asiakasomistajuus-asioissa. Työaika on 37,5h/vko.

RUOKATORIVASTAAVA

Ruokatorivastaavana olet vastuussa ruokatorin näyttävyydestä ja myyvyydestä. Huomioivan ja aktiivisen asiakaspalvelun varmistaminen on Sinulle kunnia-asia. Huolehdit myös ruokatorin tuoreudesta ja tuotteiden saatavuudesta. Sinulla on vankka kokemus ruokatorityöskentelystä, aito halu tehdä aktiivista myyntityötä ja esimerkillinen asenne asiakaspalveluun. Olet yhteistyökykyinen ja luotettava ruokakaupan ammattilainen. Työaika on 37,5h/vko.

TILAUSVASTAAVA

Tilausvastaavana vastaat erikseen nimettyjen tuoteryhmien tilauksista, saldonhallinnasta ja esillepanoista. Osallistut aktiivisesti myös muihin myymälän tehtäviin ja työskentelet tiimissäsi esimerkillisenä kannustajana. Työaika on 37,5h/vko.

MYYJIÄ

Myyjän työ S-marketissa on monipuolista sisältäen työskentelyä kassalla, eri tuoteryhmissä sekä ruokatorilla. Myymälöissä on mahdollisuus työskennellä myös vuorovastuu- ja kassavastuutehtävissä. Työaika on tehtävästä riippuen 15-37,5h/vko.

S-market Nöykkiö on avoinna ma-la 7.00-23.00 ja su 9-23.

Toivomme sinulta:

  • aurinkoista, esimerkillistä ja huomioivaa asiakaspalveluasennetta
  • kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja toimia tiimissä
  • maalaisjärkeä ja pelisilmää
  • odotamme sinulta 18 vuoden ikää

Tarjoamme:

  • upeat ja hauskat työkaverit
  • vaihtelevaa työtä kaikissa myymälän eri vuoroissa
  • huolellisen ja oppimista tukevan perehdytyksen
  • HOK-Elannon ja S-ryhmän kilpailukykyiset henkilökuntaedut

Työtehtävän tiedot:

  • Sopimustunnit: työtehtävästä riippuen 15-37,5h / vko
  • Työsuhdemuoto: toistaiseksi voimassaoleva

Tule mukaan tutustumaan S-marketin työpäivään

HOK-Elannon yritysesittely

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon S-market-ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.

Nöykkiönniitty 2, 02330 Espoo