Saliapulaisia keikkatyöhön

Työpaikat / Saliapulaisia keikkatyöhön

Saliapulaisia keikkatyöhön

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kuopio Siilinjärvi Leppävirta Iisalmi Hotelli- ja ravintola-ala

Etsimme näppäriä, oma-aloitteisia ja energisiä työntekijöitä ravintola-alan avustaviin tehtäviin Pohjois-Savon alueelle!

Hakemamme henkilöt ovat reippaita ja rempseitä tekijöitä, joilla on hyvä asiakaspalveluasenne ja into oppia lisää.

Työtä on tarjolla käytettävyytesi mukaan: voit tehdä töitä keikkaluontoisesti esim. opiskelun ohella tai työskennellä osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti. Työtehtävät vaihtelevat asiakkaidemme toimeksiantojen ja työpaikan luonteen mukaan, mutta pääasiallisena tehtävänäsi on pitää huolta yleisestä salin siistiydestä sekä astiahuollosta. Halutessasi pääset mahdollisesti opettelemaan myös kassatehtävät ja vaikka mitä muuta!

Mikäli sinulta löytyy aiempaa kokemusta esimerkiksi keittiön avustavista tehtävistä, pääset myös hyvin todennäköisesti tekemään sellaisiakin.

Työt sijaitsevat Kuopiossa ja vuoroja tarjolla myös lähikunnissa sijaintisi ja kulkumahdollisuutesi huomioiden.

Toivomme, että sinulta löytyisi valmiiksi hygieniapassi, mutta sen voit myös suorittaa työn ohella.

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Hae nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!