Rakennuttajapäällikkö

Työpaikat / Rakennuttajapäällikkö

Rakennuttajapäällikkö

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Rakennusala Tekniikka St1 Oy

Etsimme energia-alan innovatiiviselle suunnannäyttäjälle St1:lle ammattitaitoista ja innostunutta Rakennuttajapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Toimipisteesi sijaitsee uudessa pääkonttorissamme Helsingin Pasilassa Triplassa. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista.

Haemme kasvavaan tiimiimme uutta rakennuttajapäällikköä. Rakennuttajapäällikkönä vastaat Suomen St1 -jakeluasemien teknisten projektien suunnittelusta ja johtamisesta. Työskentelet Retailin Verkosto-tiimissä vastaten mm. uusien jakeluasemien rakentamisprojekteista, nykyisten liikepaikkojen kehityshankkeista sekä jakeluasemien teknisistä muutos- ja korjausprojekteista. Tehtävässäsi raportoit Rakennuttajatiimin päällikölle ja olet osa St1 Retail Verkosto-tiimiä.

Monipuolinen ja dynaaminen toimenkuvasi edellyttää ratkaisukeskeistä asennetta ja hyvää sidosryhmähallintaa. Osaat hyödyntää jo oppimaasi nykytilanteisiin ja kehittää kokemuksesi kautta uutta toimintatapojamme tehostamaan.

Sinulla on:

  • Vähintään viiden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä
  • Tehtävään soveltuva korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulutason tutkinto, mielellään rakennus- tai talotekniikan puolelta
  • Sujuva suomen kielitaito ja tulet hyvin toimeen myös englannin kielellä
  • Kokemusta ja näyttöjä projektijohtamisesta
  • Kokemus palavien nesteiden varastoinnin ja käsittelyn toimintaympäristöstä katsotaan eduksesi

Asenteeltasi olet positiivinen sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Projektijohtaminen on sinulle perustyökalu, joka pohjalta koordinoit ja priorisoit töitäsi. IT-taitosi ovat myös päivitetty nykypäivän tasoon ja saat vietyä tehtävät tehokkaasti loppuun asti. Liiketoimintalähtöisellä ja ratkaisukeskeisellä toimintatavallasi ratkaiset haasteellisia tilanteita rakentavalla tavalla.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan pohjoismaiseen energiakonserniin ja mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi monipuolisessa tehtäväkentässä.

Hae tehtävää heti, mutta viimeistään 29.10. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä ja hakuprosessista antaa Baronan rekrytointipäällikkö Pietari Salmi numerosta 040 7648198 tai sähköpostitse pietari.salmi@barona.fi .

Firdonkatu 2, 00520 Helsinki