Asiakaspalvelija

Työpaikat / Asiakaspalvelija

Asiakaspalvelija

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Kuusamo Sotkamo Asiakaspalvelu/palvelu Matkailuala Lomarengas Oy

Oletko positiivinen asiakaspalvelija, joka nauttii ihmisten parissa työskentelystä? Etsitkö mielekästä ja vakituisempaa työtä mukavassa työympäristössä, missä pääset auttamaan asiakkaita lomamökkien varauksessa?

Etsimme asiakkaallemme asiakaspalvelijaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Työajat sijoittuvat arkisin 8:30-17:00 välille sekä lauantaivuoro klo 10–18 välille.

Mitä työnkuvaan kuuluu?

Asiakaspalvelijana työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelua sekä puhelimitse että sähköpostitse, varausten vastaanottamista ja vahvistusta, yritysvarausten käsittelyä, kohdekuvausten päivitystä, mökkikuvien hallinnointia sekä yhteyshenkilönä toimimista ulkomaisille jakelukanavillemme, kuten Interhome. Osaamisen mukaan työnkuvaasi voidaan laajentaa: voit olla mukana myös tuotannossa, esimerkiksi uusien kohteiden luomisessa järjestelmään.

Mitä odotamme valittavalta henkilöltä?

Toimit tärkeässä tehtävässä asiakasrajapinnassa, joten odotamme sinulta erinomaista otetta asiakaspalveluun, iloista mieltä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tarvitset työssä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ja muu kielitaito on plussaa. Toivomme tiimiimme joukkuepelaajaa monimuotoiseen, joustavaan rooliin, jossa työnkuva ei ole kiveen hakattu. Arvostamme myös reippautta, iloisuutta ja ennakkoluulottomuutta. Matkailualan tuntemus on eduksi.

Sinun on mahdollista työskennellä joko Lomarenkaan Vuokatin, Kuusamon tai Helsingin toimipisteessä. Etätyö on mahdollista osan viikosta.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 30.9.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa rekrytoinnista vastaava Mia Tammisto. Mian tavoita parhaiten arkisin klo 9–14 välillä.

Vilhonvuorenkatu 12, 00500 Helsinki