IT-tukihenkilö Helpdeskiin

Työpaikat / IT-tukihenkilö Helpdeskiin

IT-tukihenkilö Helpdeskiin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki IT/tietoliikenne

Etsimme tunnetulle terveydenhuollon asiakkaallemme Helsingin keskustaan kahta (2) kokoaikaista IT-tukihenkilöä työskentelemään osana kasvavaa tietohallinnon Helpdesk-tiimiä. IT-tukihenkilön tehtävässä palvellaan monipuolisesti yrityksen sisäisiä käyttäjiä.

Työtehtäviisi kuuluu tukipyyntöjen käsitteleminen Windows-työasemaympäristössä, neuvontaa ja ongelmanratkaisua, ohjelmistoasennuksia sekä muita päivittäisiä rutiinitehtäviä. Tukipyyntöjä ratkotaan pääosin puhelimitse, joten toivottavasti puhelintyöskentely tuntuu sinulle mielekkäältä. Tehtävässä palvellaan kaikkia yrityksen sisäisiä käyttäjiä. Vastaantulevien tukipyyntöjen kirjo on laaja ja toivommekin sinun pystyvän tarvittaessa ratkomaan myös vaativampia tukipyyntöjä.

Saat tehtävässä työsi tueksi uuden tiimisi vahvan tuen sekä viihtyisän työyhteisön, jossa työtä tehdään hyvällä fiiliksellä. Tehtävä antaa erinomaiset mahdollisuudet kartuttaa työkokemusta ja tarjoaa kasvupaikan kehittyä teknisen tuen ammattilaiseksi yrityksen sisäisessä IT-tuessa. Viihtyisä toimipisteesi sijaitsee asiakkaamme tiloissa Helsingin keskustassa, mutta työssä on myös etätyömahdollisuus.

Toivomme sinulta:

  • Soveltuvaa koulutusta, esim. datanomin, IT-tradenomin tai IT-insinöörin tutkintoa
  • Kokemusta helpdesk -työskentelystä
  • Aiempaa taustaa puhelintyöskentelystä
  • Erinomaista työasemaosaamista ja perusohjelmistotuntemusta Windows-maailmassa
  • Kiinnostusta tekniseen ongelmanratkaisuun
  • Reipasta asiakaspalveluasennetta
  • Erinomaista englannin kielen osaamista (suullinen ja kirjallinen)

Tehtävässä aloitus on heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työnantajana tehtävässä toimii Barona IT, mutta tulet työskentelemään asiakasyrityksessämme. Tehtävä on kokoaikainen (37,5h/vko) ja määräaikainen 9 kk. Tehtävässä on optio jatkolle myös tämän jälkeen. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti toimistotyöaikoihin maanantaista perjantaihin.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja teemme valinnat heti sopivat henkilöt löydettyämme, joten laitathan hakemuksesi meille hakuportaalin kautta jo tänään! Liitäthän hakemukseen myös CV:si ja palkkatoiveesi.

Tutustu tarkemmin asiakasyrityksiimme, ja lue Barona IT:llä teknisen tuen parissa työskentelevien kokemuksia osoitteesta: http://barona.fi/techsupport

Toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina.