Varastonhoitaja

Työpaikat / Varastonhoitaja

Varastonhoitaja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Espoo Teollisuus/tuotanto Haitor Oy

Haemme varastonhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen arvostetulle asiakkaallemme Haitor Oy:lle hydraulisten ja mekaanisten työkalujen kokonaisvaltaiseen varastotehtäviin. Työtä tehdään joustavassa päivävuorossa osaksi yrityksen omissa tiloissa kuin satunnaisesti asiakastoimituksissa ja noudoissa.

Työ sisältää varaston kokonaisvaltaista hoitamista sisältäen hyllytyksen, lähetyksen ja yleisen järjestelyn. Työssä henkilö vastaa myös osaksi lähialueen tavarakuljetuksista yrityksen autolla ja toimitusten valmistelun, joka vaatii perusmekaanista osaamista. Toimit osana korkean ammattitaidon omaavaa huoltoryhmää ja perehdytys tehtäviin tapahtuu työn ohessa ammattilaisten valvonnassa.

Työ sopii hyvin kokeneelle kuin aloittelevalle perustekniset taidot omaavalle varastoalan osaajalle. Edellytämme hakijalta aikaisempaa perustasoista mekaanista ja varastoalan kokemusta. Työ on isolta osalta hyvin itsenäistä ja vaatii hakijalta itseohjautuvuutta ja oma-aloitteellisuutta. Lisäksi odotamme hakijalta korkeaa työmotivaatiota ja asiakaslähtöistä asennetta, sekä B-korttia. Tärkeimpänä pidämme hakijan halua sitoutua yritykseen, sekä kykyä kehittyä alan ammattilaiseksi hyvällä asenteella ja motivaatiolla hyvien työkavereiden tuella ja opastuksella. Hyvä englanninkielen taito on edellytys tehtävässä kirjallisen materiaalin ja raportoinnin vuoksi.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä pitkäkestoiseen työsuhteeseen arvostetulle asiakkaalle hyvin monipuoliseen työhön ja luoda erinomainen ura yrityksessä teknisissä varastotehtävissä. Lisäksi tarjoamme hyvän palkallisen kehityksen henkilön osaamisen ja oppimisen mukaan, sekä hyvän organisaation tuen.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan tehtävää oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi