Sähköasentajia liikkuvaan työhön Etelä-Pohjanmaalle

Työpaikat / Sähköasentajia liikkuvaan työhön Etelä-Pohjanmaalle

Sähköasentajia liikkuvaan työhön Etelä-Pohjanmaalle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Raahe Oulu Seinäjoki Asennus/huolto Voimatel Oy

Etsitkö työtä itsellesi sähkön parista pitkäkestoista ja itsenäistä työtä? Miltä kuulostaisi asentajan hommat, liikkuva työ ja pitkät vapaat mahdollistava vuorotyömalli?

Haemme asiakasyrityksellemme Voimatel Oy:lle motivoituneita, sitoutumishaluisia ja liikkuvassa työssä viihtyviä mittariasentajia Etelä-Pohjanmaalle. Mittava asennusprojekti on jo startannut ja kestää 1-3,5 vuotta. Voit tehdä työtä liikkumalla asennuskohteisiin kotoa käsin tai reissutyönä kauempaa, sillä järjestämme sinulle tarvittaessa majoituksen. Asennusprojektin edetessä maakunnasta toiseen voimme tarjota sinulle matkatyötä myös muilla alueilla.

Työtä tehdään vuorotyömallissa: työskentelet 1 tai 2 viikkoa, minkä jälkeen olet vapaalla saman verran. Työviikoilla teet töitä kuutena päivänä, maanantaista lauantaihin, 12 tuntia päivässä (yht. 72 h/vko).

Varsinainen työ on itsenäistä: vaihdat eri kohteissa olevia etäluettavia sähkömittareita ja hoidat niiden käyttöönottoja. Lisäksi raportoit asennuksista Voimatelin järjestelmään ja huollat välineitä. Käytössäsi on firman auto, ja saat esimieheltäsi valmiin listan kohteista ja reiteistä, joten voit keskittyä mittareiden vaihtoihin.

Asennuskeikoilla olet päivittäin tekemisissä Voimatelin asiakkaiden kanssa, niin kotitalouksissa kuin julkisissa kohteissa, joten toivomme sinulta myös ripausta asiakaspalveluhenkisyyttä.

Emme odota sinun olevan valmis osaaja, mutta sähköalan peruskoulutus on vähimmäisedellytys työlle. Saat perehdytyksen uuden työsi erityispiirteisiin Voimatelilla Seinäjoella työsuhteesi alkaessa. Töitä tehdään vuorotyömallin mukaisesti kahdessa asentajaryhmässä.

Tarjoamme sinulle:

  • Alalla erittäin kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu peruspalkasta, suoriteperusteisesta lisästä sekä päivärahasta
  • Auton käyttöösi työajalle
  • Itsenäisen ja liikkuvan työn vaihtelevissa kohteissa
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja kehittyä alan huippuosaajaksi
  • Sähkö- ja työturvallisen työympäristön sekä toimintamallit

Valituksi tuleminen edellyttää:

  • Sähköalan perus- tai ammattitutkintoa
  • Riittävää työkokemusta työskennellä itsenäisesti
  • B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta
  • Suomen kielen taitoa
  • Voimassa olevat pätevyyskortit – sähkötyöturvallisuus, työturvallisuus ja hätäensiapukortit – katsotaan eduksi.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa heti! Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuaikana mahdollisimman hyvissä ajoin projektin aikatauluttamisen turvaamiseksi.

Jos sinulla on kysymyksiä, niihin vastaa mielellään Baronalta Tommi Puustinen, 050?454 8948, tommi.puustinen@barona.fi.