Betonielementtityöntekijä Pielisen Betoni Oy:lle Lieksaan.

Työpaikat / Betonielementtityöntekijä Pielisen Betoni Oy:lle Lieksaan.

Betonielementtityöntekijä Pielisen Betoni Oy:lle Lieksaan.

Hakuaika päättyy 30.09.2021

Lieksa Joensuu Nurmes Kuhmo Kajaani Iisalmi Kuopio Rakennusala Teollisuus/tuotanto Pielisen Betoni Oy

Etsimme asiakkaallemme Pielisen Betoni Oy BETONIELEMENTTITYÖNTEKIJÄÄ Lieksaan.

Yrityksestä

Pielisen Betoni on Suomen suurimpia betonielementtien valmistajia. Olemme tunnettuja hyvästä laadusta ja toimitusvarmuudestamme. Pielisen Betoni valmistaa betonielementtejä esimerkiksi ontelolaattoja, teräsbetoni- ja jännebetonipalkkeja, pilareita sekä valmisbetonia rakennuskohteiden tarpeisiin. Kaikki tuotteemme valmistetaan hiilineutraalista, 100% kompensoidusta betonista jotka kutsumme nimellä HIBE.

Työtehtävänäsi on toimia osana betonielementtien valmistusprosessia. Työtehtäviisi kuuluvat radoittaminen, betonointi, elementtien kasausta sekä purkua ja siivousta. Hakijana olet työhön tarttuva ja omatoimisen asenteen omaava tiimipelaaja. Työ vaatii lisäksi hyvää fyysistä kuntoa.

Eduksi katsomme rakennusalan kokemuksen ja/tai koulutuksen. Muistathan mainita, mikäli sinulla on aiempaa betonipuolen kokemusta. Työtä tehdään pääasiallisesti päivävuorossa.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi käytössäsi on Baronan vaihtuvat työsuhde-etuudet.

Palkkaus: Rakennustuoteteollisuuden TES, sopimuksen mukaan.

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat mahdollisimman pikaisesti ja kestävät alustavasti vuoden loppuun.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi