Tarjoilija / Kanttiinityöntekijä Helsingin Vankilaan

Työpaikat / Tarjoilija / Kanttiinityöntekijä Helsingin Vankilaan

Tarjoilija / Kanttiinityöntekijä Helsingin Vankilaan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Hotelli- ja ravintola-ala Asiakaspalvelu/palvelu Leijona Catering Oy / Ravintola, RISE Helsingin vankila

Haluatko laittaa viilasi Leijonan kakkuun? Rikosseuraamuslaitos vastaa tutkintavankeuden toimeenpanosta sekä yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpanosta. Leijona Catering vastaa Rikosseuraamuslaitoksen vankiloiden ruokahuollosta.

Etsimme Kanttiinityöntekijää Leijona Cateringille Helsingin vankilaan.

Työtehtäviisi kuuluu mm. kuorman purku, tilausten kerääminen, asiakaspalvelu ja kassamyynti.

Etsimme juuri sinua, jolle asiakaspalvelu kaikissa tilanteissa on sydäntä lähellä ja omaat asenteen, jolla mahdollistat työyhteisössä muidenkin onnistumisen.

Tarjoamme sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen aidosti erilaisessa toimintaympäristössä. Saat loistavat työkaverit sekä mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi. Sinua odottaa vankilassa turvallinen ja luotettava työpaikka.

Edellytämme sinulta asiakaspalvehenkisyyttä ja että olet innokas oppimaan uutta. Eduksesi luetaan aiempi kassakokemus. Olet sosiaalinen ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Mitä et vielä osaa, sen voit oppia meillä!

Työsuhde on vuoden määräaikaisuus ja tehtävä on kokoaikainen. Tässä tehtävässä työaikasi on pääsääntöisesti välillä ma-pe 7-14:30. Työsopimus solmitaan Baronan kanssa.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen.Tehtävää täytettäessä varmistetaan hakijan sopivuus turvallisuusselvityksen avulla.

Hyppää mukaan lähettämällä hakemuksesi jo tänään!