Lähitukihenkilö, InfoCare Oy, Lahden seutu

Työpaikat / Lähitukihenkilö, InfoCare Oy, Lahden seutu

Lähitukihenkilö, InfoCare Oy, Lahden seutu

Hakuaika päättyy 27.09.2021

Lahti Hollola Heinola Orimattila IT/tietoliikenne Infocare Oy

Etsimme asiakkaallemme InfoCarelle itsenäisen työnotteen omaavaa ja asiakasrajapinnassa luontevasti toimivaa henkilöä tekemään lähituen monipuolisia työtehtäviä. Nautitko liikkuvasta työnkuvasta ja vaihtelevista IT-tuen tehtävistä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

MITÄ?

Etsimme asiakkaallemme InfoCarelle lähitukihenkilöä, joka työskentelee monipuolisten tehtävien parissa Lahdessa sekä ympäryskunnissa. Työssä toimit vahvasti asiakkaiden parissa auttaen, opastaen ja ratkoen loppukäyttäjien teknisiä ongelmia. Ongelmien lisäksi työkuvaan kuuluu työasemien, ohjelmistojen sekä oheislaitteiden asennus, huolto ja ylläpitotehtävät sekä muut monipuoliset lähitukihenkilön tehtävät InfoCaren loppuasiakkailla. Tehtävä on luonteeltaan liikkuvaa työtä ja valitulta henkilöltä vaaditaan B-ajokortti sekä oma ajoneuvo käyttöön

KENELLE?

Tämä tehtävä sopii erinomaisesti IT-tuesta innostuvalle, asiakaspalveluhenkiselle ja tavoitteelliselle henkilölle, jolla on jo hieman kokemusta IT-tuen tehtävistä. Tulet pärjäämään tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on työssä oma-aloitteinen ote ja hoidat tehtäväsi aktiivisesti tarttuen innolla uusiin haasteisiin ja uuden oppimiseen. Työ on asiakaspalvelupainotteista, joten tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyvien teknisten taitojen lisäksi myös hyviä kommunikointivalmiuksia sekä suomen että englannin kielellä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on osa-aikainen. Työpäivät sijoittuvat pääasiallisesti arkipäiville, mutta tarpeen mukaan myös muille ajankohdille. Työnantajana tehtävässä tulee toimimaan Barona IT Oy.

TOIVOMME:

  • Soveltuvaa koulutusta IT alalta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
  • Windows-käyttöjärjestelmien ja Office-tuoteperheen hallintaa
  • Kokemusta ohjelmien ja käyttöjärjestelmien asennustehtävistä sekä erilaisien ongelmien ratkaisemisesta
  • Lisälaitteiden tuntemusta (mm. tulostimet, verkkolaitteet)
  • Kokemus AD-käyttäjähallinnasta
  • B-ajokorttia sekä omaa autoa

TARJOAMME:

  • Monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä IT-tuen tehtävien parissa
  • Aidon mahdollisuuden kehittyä työuralla ja syventää IT-alan osaamista
  • Ammattitaitoisen ja rennon työyhteisön

Kiinnostuitko?

Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua.