Tarjoilijoita Vaasan Sähkö Areenalle

Työpaikat / Tarjoilijoita Vaasan Sähkö Areenalle

Tarjoilijoita Vaasan Sähkö Areenalle

Hakuaika päättyy 26.09.2021

Vaasa Hotelli- ja ravintola-ala Vaasan Jäähallin ravintolat Oy

Tunnetko tyypin, joka on ehdoton tiimipelaaja? Jolle nopeasti muuttuvat pelitilanteet ovat elämän suola, ja jonka hymy ei hyydy edes alivoimalla pelatessa tai jatkoajan tiukoissa paikoissa? Tyypin, jolla on jo jonkin verran kokemusta ravintola-alalta ja asiakaspalvelusta? Ai tunnet? Jatka lukemista sillä me haluamme tämän tyypin osaksi joukkuettamme työskentelemään Vaasan Sähkö Areenan VIP-alueella ja aitioissa !

Etsimme innokkaita ravintola-alan tekijöitä tarjoilu- ja anniskelutehtäviin osaksi upouuden Vaasan Sähkö Areenan tapahtumatiimiä työskentelemään Areenan VIP-alueella ja aitioissa.

Tapahtumatiimi työskentelee Vaasan Sportin kotipeleissä sekä muissa Areenalla järjestettävissä tapahtumissa. Etsimme tekijöitä joilla olisi jo jonkin verran kokemusta ravintola-alalla työskentelystä. Työtehtävät painottuvat tarjoiluun sekä anniskeluun, mutta voivat vaihdella erilaisten myyntipisteiden ja ravintoloiden välillä. Työaika painottuu ilta- ja viikonloppuvuoroihin.

Osana tapahtumatiimiä, sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa ravintola-alan supertähdeksi. Ravintola-alan osaajille tarjoamme haastavampia tehtäviä, joissa jokainen pääsee loistamaan.

Työt alkavat perehdytyksellä ja jatkuvat läpi kauden 2021-2022. Otteluohjelman ja kotipelit näet täältä.

Hakijan eduksi katsotaan:

  • Aiempi kokemus ravintola-alalta
  • Aiempi kokemus asiakaspalvelualalta
  • Sujuva suomen ja ruotsin kielen taito
  • Hygieniapassi
  • Anniskelupassi
  • Ennakkoluuloton, omatoiminen ja reipas asenne

Kiinnostuitko? Hae heti, sillä nyt rakennetaan yhdessä Vaasan Sportin kanssa Vaasan timanttisin tapahtumatiimi! Otetaan yhdessä askel kohti uutta.

Lisätietoja saat Baronan Vaasan toimistolta. Työsopimus solmitaan Baronan kanssa ja palkkaus on työehtosopimuksen mukainen.

Rinnakkaistie 1, 65350 Vaasa