Varastotyöntekijä vakituiseen t(yöhön)

Työpaikat / Varastotyöntekijä vakituiseen t(yöhön)

Varastotyöntekijä vakituiseen t(yöhön)

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne

Aamuheräämiset tuntuvat vaikeilta, illalla ei meinaa uni tulla - kuulostaako tutulta? Koetko olevasi parhaimmillasi, kun pitäisi mennä nukkumaan? Jos tunnistit itsesi, niin tässä voisi olla tuleva työpaikkasi. Teimme myös työn hakemisesta sinulle vaivatonta ja hakemuksen tekeminen vie aikaasi vain noin kolme minuuttia.

Haemme nyt Vantaalle erilaisiin varastotehtäviin kokoaikaisia työntekijöitä kiinteään yövuoroon (noin klo 22-06). Tehtäviä on tarjolla pääasiassa erilaisissa keräilytehtävissä (PDA-, lista- tai äänikeräily), mutta ajan myötä sinulle voi tarjoutua mahdollisuuksia laajentaa osaamistasi esimerkiksi trukkitehtäviin tai lähettämötehtäviin. Töitä tehdään useassa varastossa niin huoneenlämpimässä kuin viileässäkin olosuhteessa (noin +3 asteinen) ja toivommekin, että olisit valmis työskentelemään molemmissa olosuhteissa. Tehtävissä pärjää motivoituneella asenteella emmekä vaadi sinulta aiempaa työkokemusta tai soveltuvaa koulutustaustaa, sillä pystymme kouluttamaan ja perehdyttämään sinut kaikkiin työvaiheisiin kattavasti.

Miksi valita meidät?

  • Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja mahtavat työkaverit
  • Saat tueksesi asiantuntevan ja ihmisläheisen työnjohdon sekä tiiminvetäjät
  • Pystymme tarjoamaan poikkeuksellisen paljon erilaisia urapolku- ja kehittymismahdollisuuksia tulevaisuudessa
  • Meillä kuulut kattavan työterveyden piiriin ja pidämme jaksamisestasi huolta

Jos kiinnostuit tehtävistä yövuorossa, niin älä mieti enää, vaan täytä hakemus joko alla olevan chatbotin tai ”Hae työpaikkaa”-painikkeen kautta. Mikäli kokeilet chatbotia, niin pyrithän vastaamaan kysymyksiin laajasti. Työt on mahdollista aloittaa nopeasti, mutta aloituksia pystymme järjestämään joustavasti loka-marraskuun vaihteeseen saakka.