Tuotantotyöntekijöitä Celsa steel servicelle koneenkäyttötehtäviin

Työpaikat / Tuotantotyöntekijöitä Celsa steel servicelle koneenkäyttötehtäviin

Tuotantotyöntekijöitä Celsa steel servicelle koneenkäyttötehtäviin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Vantaa Helsinki Nurmijärvi Teollisuus/tuotanto Celsa Steel Service Oy

Haemme yhteistyökumppanillemme Celsa steel servicelle Espooseen tuotantotyöntekijöitä työskentelemään raudoitteiden valmistuksen parissa. Tarjolla on tehtäviä niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin tekijöille. Työsuhde on määräaikainen.

Työtehtävät koostuvat raudoitteiden valmistamisesta erilaisia tuotantokoneita käyttäen. Lisäksi työntekijä käyttää siltanosturia ja suorittaa tuotantokoneiden perushuoltoja säännöllisin väliajoin. Tarkempi tehtäväkenttä määräytyy työntekijän kiinnostuksen ja kokemuksen perusteella.

Arvostamme korkeaa työmoraalia, hyvää fyysistä kuntoa ja halua sekä kykyä oppia uusia asioita. Sijainnin takia toivomme hakijoilta mahdollisuutta oman auton käyttöön. Aiempi kokemus tai alaa tukeva ammatillinen koulutus ovat eduksi, mutta kaikkiin tehtäviin perehdytetään työsuhteen alussa.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden kerryttää kokemusta teollisuuden tuotantotehtävistä ja haastaa itseäsi uudessa ympäristössä, töitä tehdään 3-vuorossa. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja voi mahdollisuuksiesi mukaan alkaa hyvinkin pian.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan tehtävään oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Baronalla Anneli Mäki, anneli.maki@barona.fi, 044 491 4213.