Leipomotyöntekijä, PH7

Työpaikat / Leipomotyöntekijä, PH7

Leipomotyöntekijä, PH7

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tuusula Vantaa Helsinki Elintarviketeollisuus Hotelli- ja ravintola-ala Konditoria pH7 Oy

PH7 on maailman ruokatrendejä seuraava, innovatiivinen alan edelläkävijä niin konditoria kuin leipomotuotteissakin. Menestyksen salaisuus on alusta asti ollut innovatiivinen, innostunut ja ahkera tiimi, joka pystyy aina yhä uudelleen ylittämään itsensä. Haemme nyt asiakkaallemme tekijöitä leipomon puolelle. Lue alta tehtävästä lisää ja laita pikaisesti hakemusta tulemaan, haluamme kuulla sinusta lisää!

Haemme leipomontyöntekijöitä leipomon puolelle. Tulisit työskentelemään leipomolinjastolla leipomotyöntekijänä. Voit työskennellä joko sämpylälinjastolla tai piparilinjastolla. Tehtävään voidaan kouluttaa, joten et tarvitse välttämättä kovin paljon työkokemusta leipomotöistä, voit olla esimerkiksi juuri valmistunut ja haluat oppia lisää leipomossa työskentelystä. Työntekijänä olet tottunut olemaan ripeä ja huolellinen sekä tykkäät työskennellä tiimissä. Työssä onnistuminen vaatii motivoitunutta asennetta ja oma-aloitteisuutta.

Tarjolla on vakituisia kuin myös määrä-aikaisia tehtäviä, sopimusta voidaan räätälöidä tilanteesi mukaan. Pääset työskentelemään yhdessä Suomen laadukkaimmista leipomo-konditorioista, laadukkaan tuotteen parissa. Tulet työllistymään työsuhteeseen Baronan kautta.

Heräsikö mielenkiintosi olla osa mukavaa ja kunnianhimoista työtiimiä? Laita pikaisesti hakemusta tulemaan hakulinkin kautta ja mikäli tehtävästä heräsi kysymyksiä, lisätietoja tehtävästä antaa Baronan HR konsultti Teppo Säkkinen. Liitä mukaan hakemukseesi myös kuva hygieniapassista sekä negatiivinen salmonellatodistus. Työt alkavat sopimuksen mukaan.