Myyjiä Sinsaylle 20-25h/vko

Työpaikat / Myyjiä Sinsaylle 20-25h/vko

Myyjiä Sinsaylle 20-25h/vko

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Espoo Vantaa Vähittäis- ja tukkukauppa Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät LPP Finland Oy

Rakastatko muotia ja ihmisten kanssa työskentelyä? Haluatko olla osa energistä ja hektistä työympäristöä? Haluatko vaikuttaa työaikoihisi ja valita itse työvuorosi? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus. Hyppää mukaan LPP:n menestystarinaan!

Etsimme aktiivisia ja innokkaita myyjiä määräaikaiseen työsuhteeseen Baronalle 31.12.2021 asti 20h/vko ja 25h/vko työsopimuksilla, myös jatko saattaa olla mahdollinen tämän jälkeen. Työskentelypaikkanasi toimii LPP:n myymälä SINSAY, kauppakeskus Mall Of Triplassa, Pasilassa.

Myyjänä tehtävänäsi on myydä brändiä ja tuotteita asiakkaille. Varmistat omalla toiminnallasi, että asiakkaat palaavat myymälään takaisin yhä uudelleen. On erittäin tärkeää, että nautit asiakaspalvelusta ja ihmisten kanssa työskentelystä. Pidät myymälän kunnossa ja siistinä yhdessä muun tiimin kanssa sekä suoritat muita päivittäisiä myymälän työtehtäviä. Myyjänä työskentelet osana tiimiä, mutta myös itsenäisesti. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta vähittäiskaupan alalta tai myynnin parista.

Tärkeimmät vastuualueesi ovat:

• Parhaan mahdollisen shoppailukokemuksen tarjoaminen asiakkaille

• Brändin ja tuotteiden myyminen asiakkaille samalla rakentaen kestäviä asiakassuhteita

• Kassatyöskentely tehokkaasti ja vastuullisesti

• Varastotiimin ja visuaalisen tiimin toiminnan tukeminen

• Yhdessä muun tiimin kanssa myymälän tulostavoitteiden saavuttaminen

Toivomme, että olet helposti lähestyttävä ja osaat muokata omaa asiakaspalvelutyyliäsi asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tässä roolissa sinun tulee pysyä rauhallisena ja ammattitaitoisena kiireisissäkin tilanteissa. Haluat kehittää itseäsi ja sinulla on aito intohimo muotiin. Hyvä suomen kielen ja perustason englannin kielen taito ovat vaatimuksia tehtävässä menestymiselle. Työvuorot vaihtelevat monipuolisesti klo 06-21 välillä, painottuen kuitenkin ilta- ja viikonloppuvuoroihin. 20h/vko paikat sopivat myös hyvin esimerkiksi opiskelijalle.

Innostuitko? Valintoja tehdään jo hakuaikana ja aloitus tehtävään on mahdollisimman pian, joten haethan paikkaa pikaisesti!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si oheisesta linkistä Baronan rekrytointijärjestelmän kautta.